Kategóriák

Military program harckocsi vezetéssel 10 fő részére

PSZH2.jpg
PSZH2.jpg
maz3.jpg
kraz2.jpg
btr602.jpg
Cikkszám: harckocsi2
495 000 Ft
389 764 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 495 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Voltatok katonák? Felidéznétek azokat az időket?

Eddig csak a filmekben láttátok, mit jelent a katonaság, de kipróbálnátok?

Bármelyik táborba tartoztok, a Hidegháborús Parkban igyekszünk felülmúlnia várakozásaitokat.
Az érkezésetek után először szétnézhettek a reptéren, majd felszálltok egy KRAZ-ra és elviszünk titeket a program fő helyszínére, ahol olyan gépekkel találkozhattok, amelyeket az amerikai filmforgatásokon használnak.
Amit itt láttok, az nem jön szembe minden utcasarkon – ráadásul Európa-szerte egyedülálló.
A hangárban és környékén békefenntartó, járműtechnikai, haditechnikai járművek, katonai helikopterek, lánctalpas tankok, illetve veterán rendőr-, és mentőautók tanyáznak.

Gyertek és vegyétek közelebbről szemügyre ezeket a bestiákat, másszatok fel rájuk, pózoljatok, fotózkodjatok, majd jöhet a military érzés csúcspontja.
A kis és nagykatonai járművek vezetése
(ezek közül egyet-egyet 15 percig vezethet mindenki). Nyithatjátok a sort egy UAZ-zal, majd folytathatjátok egy KRAZ-zal vagy egy BTR60-nal az ízléseteknek megfelelően.

Teljes élményre vágytok?
Akkor jöhetnek a kiegészítő programok, többek között a gránátdobálás vagy a fegyver szét-, és összeszerelés (akár versenyezhettek is).
Érthető, ha a 3 órás program végére megéheztek és még indulás előtt fel szeretnétek tölteni az energiaraktáraitokat – és megbeszélni a tapasztalatitokat.
Ebben az esetben szóljatok és megszervezzük a cateringet.
Mivel az élményből visszavehet a hideg és a fagy, ezért erre a programra március elejétől november végéig várunk titeket.

Nagyobb létszám esetén javasolt kiegészítő programok:
Gránát dobálás: A résztvevők összemérhetik ügyességüket, hogyan tudnak gránáttal célozni. Természetesen ezek hatástalanított gránátok.
Fegyver össze-és szétszerelés: versenyezhetnek egymással a résztvevők, hogy kinek sikerül gyorsabban szét- aztán pedig összeszerelni a katonai (szintén nem éles) lőfegyvereket.
Katonai ruhák felpróbálása, fotózás: Aki éppen nem vezet vagy utazik, és nem a fegyverekkel kísérletezik, az belebújhat igazi régi katonai ruhákba, Akár kis csoportban is beöltözhetnek egy-egy kép erejéig.

Kiegészítés
Igény esetén cateringet is biztosítunk.
A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen vagy a 061/3039379-es telefonszámon.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére