Kategóriák

Egyedi, saját készítésű ajándék ötletek Valentin-napra

Hosszan lehetne vitatkozni arról, hogy ki miért szereti, vagy épp nem szereti a Valentin-napot. Akárhogy is, ez mégiscsak egy kedves ünnep, egy okkal több, hogy meglepjük valamivel szerelmünket és emlékeztessük, hogy mennyire szeretjük és milyen fontos része az életünknek. Mi most azoknak kedvezünk, akik szeretnek személyes ajándékokkal kedveskedni és ez alkalommal is saját készítésű ajándékkal lepnék meg párjukat.

Kézzel írt kártyák

Ha olyan típus vagy, aki mindig mindent az utolsó pillanatban intéz, akkor készíts kézzel írt utalványokat, ezeket ráérsz a találkozó előtt összeállítani. Ráadásul semmilyen különleges felszerelésre nem lesz szükséged, csak egy ollóra, tollra és papírra. A kártyák elkészítésénél a közös élethelyzeteket vedd alapul, pl. ajánld fel, hogy ebben a hónapban te viszed le a szemetet, pár alkalommal babysitterkedsz helyette, hogy több ideje legyen kikapcsolódni, vagy te viszed reggel sétálni a kutyát, hogy tovább alhasson.

Szív alakú süti, édesség

Ha inkább Valentin-napon kényeztetnéd a párodat, próbálkozz süti sütéssel, készíts szív alakú tortát vagy muffint. A dekoráláshoz szerezz szív alakú cukorkát, gyöngyöket, ha bátrabb vagy, varázsold ételfestékkel szerelmes színűre a krémet vagy a piskótát. Ha korán kelő típus vagy, ébreszd szerelmedet finom reggelivel, készíts habos kávét vagy kakaót, a tejhabot pedig díszítsd szív alakban kakaóporral vagy egy kis fahéjjal. Keress szív alakú serpenyőt és dobd fel a reggelit egy ebben sütött tükörtojással, kínálj hozzá szívecske alakúra formált pirítóst.

Forró fürdő, romantikus hangulat

Ha este találkoztok, készíts illatos, forró fürdőt és borítsd rózsaszirmokkal a kádig vezető utat. A hangulat fokozásához gyújts mécseseket, helyezd őket a kád szélére és szív alakban a padlóra. Válogass szerelmes, romantikus, relaxáló zenéket, hogy még könnyebb legyen az ellazulás. Hajtsd a törölközőt is szív alakba, mintha szállodában lennétek és a fürdőt követően masszírozd át párod testét tetőtől-talpig. J

Ha romantikus típus vagy és inkább a párod lelkét simogatnád, írj szívhez szóló szerelmes verset, csempéssz bele közös élményeket, idézz fel meghitt, szerelmes vagy épp vicces pillanatokat.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!