Kategóriák

Hogy adjunk nászajándékba pénzt stílusosan?

Pénzes palackposta

Kedvenc ötleteink arról, hogy pénzt hogy lehet stílusosan adni, ajándékként jópofán prezentálni. Következzék tehát pár eredeti  ötlet ehhez az esküvő szezon kellős közepén.

1.     Olvasztott euró
Egy szív alakú tepsiben pirosra festett vizet fagyasztottak meg, amibe egyeurósokat helyeztek el. A szívet aztán felakasztották egy vödör fölé, aminek széles peremet készítettek, és körberakták mécsesekkel. Az esküvő végére leolvadtak az eurósok, addig meg nagyon látványos dísz volt az egyik asztalon.

2.     Pénzmontázs
Szép háttérkép, a keretben körben a pénzek szépen elrendezve. Vagy egy képkeret, az ajándékozók összemontázsolt képével / később kicserélhető/ mögé dugva a pénz.

3.     Pénzdobozka
Kis dobozka, olyan, mint a teafilteres tartók, fából, decoupage technikával díszítve. Minden rekeszben van valami vicces, egy kis cetlivel: pl. óvszer - mellé a cetlin: ha még nem akartok gyereket. Cumi, vagy tűvel átbökött óvszer -- ha már akartok. Iránytű: hogy mindig megtaláljátok a helyes irányt. Stb. Az utolsó rekeszben van a pénz: javasolt szöveg: tudom, a pénz nem boldogít, de hátha tudjátok használni valamire!

4.     Origami
Ügyesebbek a bankjegyekből origamit hajtogathatnak és így csinálhatnak egy képet fával, virággal, madarakkal.

5.       Fényképalbum
Esküvői dizájnos fényképalbum, minden kép helyére egy - egy papírpénz dugva.

6.     Pénzvirág
Virágcsokor, virág helyett papírpénzek összetekerve a zöldek közé erősítve.
Részletes elkészítési segédlet képekkel: http://www.winonatong.com/archives/2005/09/how_to_make_a_money_rose.php

7.     Pénzbefőtt
Befőttesüveg, tele pénzzel.

8.     Hancúrpárna
Első lépés, hogy varrsz egy nagyon giccses rózsaszín és világoskék szív alakú fodros párnát. Ezt teletömöd tollal, és belekevered a legkisebb bankjegyre (200-as, 500-as) felváltott összeget. Kis cetlin az utasítás pedig, hogy a nászéjszakán hancúrozzák szét:) Picit genyó, nagyon vicces, és abszolút nem sablonos.

9.     Lufi
Bankjegyek a lufikba, lufik egy nagy dobozba. Felbontás után lufik felszállnak a plafonra, onnan jkell őket levadászni J

10.   Pénz labirintus, mini bankautomata
Ha nem akarsz otthon fabrikálni, varrni, barkácsolni, akkor ezeket a pénzprezentáló eszközöket online is megrendelheted:
- pénz labirintus (kipróbáltuk átadás előtt, kb két napba telt kiszabadítani a pénzt belőle...):
www.iwantoneofthose.com/money-maze/index.html
- mini bankautomata:
www.iwantoneofthose.com/toys-games/atm-bank/index.html

11.     Pénzes palackposta
A Meglepkék csapata 10 perc alatt, a felügyeleted mellett elkészíti ezt az egyedi ajándékot, ha magaddal viszed a jegyespárnak szánt összeget és a kis cetlikre írt jókívánságokat irodájukba. A viasszal, pecséttel lezárt üveg mellé egy kalapács is jár, így még a pénz megszerzése is stílusos.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!