Kategóriák

Hogyan készítsünk drágának látszó olcsó ajándékot?

Ebben a cikkben 5 szuper és olcsó ajándékötletet találsz.  Király ajándékokkal lehet előrukkolni a családnak és barátoknak, és nem is olyan nehéz alacsony költségvetés mellett, mint elsőre gondolnánk. Attól még nem kell drágának lennie egy ajándéknak, hogy annak néz ki. Az ajándék kosarak nagyon jók arra, hogy valakinek személyre szabott ajándékot tudjunk adni, anélkül hogy bankot robbantanánk.

Nem feltétlenül kell ragaszkodnunk a kosár formához. Az ajándék témájától függően lehet „öltöztetni” őket. Például egy virág kaspó, amelyet teleraksz kertészeti kiegészítőkkel a kedvenc kertészednek, vagy egy levesestál, amit telepakolsz főzőkellékekkel és nyalánkságokkal a házi szakácsodnak. Csak a képzeleted szabhat határt. Íme, néhány ötlet, hogy szárnyalhasson a kreativitásod.

1., „Spa otthon” ajándék kosár

Nagyszerű és mindig kedvelt ajándék. Személyesebbé teheted a saját recepted szerint. Mint például saját készítésű fürdősók, vagy kefék, balzsamok és kis extrák, amik feldobják az egészet. Fontos eltalálni a színeket és illatokat, amelyek a megajándékozotthoz illenek. Így az érett típushoz kék vagy zöld színt (vagy a kedvenc színét) használj, pirosat a vibráló, narancssárgát vagy pinket a vicces vagy flörtölő, lilát vagy barnát a luxust kedvelőknek, fehéret, aranyat vagy ezüstöt a klasszikus személyiségeknek. A saját kezű ajándékokat mindig sokkal jobban értékelik az elkészítésre fordított idő miatt. Igazi kincsekre bukkanhatsz a 100 forintos boltokban. A trükk az, hogy járj nyitott szemmel a ’holt időszakban’ is, és térképezd fel mire lehet szükséged, amikor itt az ideje.

2. Gravírozott pohár és ital szett, szép kelmébe csomagolt kosárral

Mesés ajándékok és mindig nagyon bejön az ajándékozottnak, ráadásul elég könnyű elkészíteni őket. Csak vegyél egy kosarat valamelyik olcsó boltban, hozzáillő csomagoló anyagot, néhány poharat, amelyet aztán gravíroztatsz és egy-két üveg beleillő italt. Már csak össze kell állítanod az ajándékot, ami ha jól csinálod kifinomult összehatást fog kelteni. Ha időd engedi felhasználhatsz házi készítésű Baileys-t is.

3. Édességes kosár kicsit másképp

Az étel típusú kosarak a legnépszerűbbek, és valóban jó benyomást tud tenni egy kis gondoskodás bárki számára. Gondold végig milyen típusú dolgokat szeret (édes nyalánkságokat, sós rágcsálnivalókat vagy kávés/kakaós különlegességeket, esetleg házi készítésű kávés finomságokat). Számtalan variációt alakíthatsz ki. Kezd a kosárral és a szép anyagcsomagolással, aztán már töltheted is fel édességgel.

4. Autogrammal ellátott Celeb kosár

Bárki, aki odavan egy celebért, színészért vagy rocksztárért szívesen kapna kézhez egy autogrammot kedvencétől. Derítsd ki kiért van oda és írj az ügynökségének vagy a menedzserének és kérj egy autogramot. A legtöbben megteszik ezt ingyen vagy egy kis díj ellenében. Keress még több emléktárgyat (vatera vagy egyéb aukciós oldalak a legjobb helyek erre). Adj neki pólót, CD-t vagy DVD-t, fotókeretet vagy naptárt. Persze szigorúan minden az adott celebhez kötődjön.

5. Emléktárgy kosár

Nem nehéz létrehozni egy kosarat, mely az élet fontos eseményeinek emléktárgyait rejti. Használd a tudásodat, hogy rálelj a tökéletes emlékre. Ha például egy régi nyaralást akarsz emlékeibe idézni, akkor a képeken kívül, az ott töltött időre emlékeztető tárgyakat kell összegyűjtened (homok a tengerpartról, szuvenír az adott helyről, kagylók stb.). Persze ezekért nem kell újra elutaznod az adott helyre, ha rátermett vagy és az ünnepelt már rendelkezik az emléktárgyakkal, akkor csak el kell csenned őket. Biztos nem fog haragudni, ha ebben az új köntösben láthatja viszont élete eme kellemes szeletét.

 

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!