Kategóriák

Hogyan találj ki ajándékot annak, akinek már mindene megvan?

Ha van valaki a listádon, akin hiába gondolkozol, nem tudod mit vegyél? A kulcs ilyenkor a múltba való időutazás lehet. A nosztalgikus ajándékok viccesek a megajándékozott számára és megoldják a problémát, hogy mit adjunk annak, akinek nincs igazán szüksége semmire. Íme néhány szuper ajándék ötlet:

1. Készíttess neki egy születésnapi újságalbumot a nagy napra, arról a napról, amikor született. Keress egy csecsemőkori képet róla, írj neki egy személyes születésnapi köszöntőt és cseréltess ki egy cikket a címlapon, hogy amikor meglátja az ajándékot, akkor rögtön rátaláljon az üzenetére.

2. Csinálj egy kis kutatást, hogy milyen játékok voltak népszerűek akkor, amikor az illető gyerek volt. Egy gyors internetes keresés segíthet, de ha mégse mennél vele sokra, akkor látogass el egy könyvtárba. A könyvtáros biztosan ajánl majd könyveket a témában, mi volt népszerű akkor, mit szerettek az akkori gyerekek.

3. Ha nem igazán tudod merre kéne kutakodnod, sebaj, intézz el pár hívást. A nagyszüleid valószínűleg emlékezni fognak, hogy melyik játékok voltak a szüleid kedvencei. Ha fel tudják idézni, hogy milyen ajándék volt az, amit gyerekként a szülők szerettek volna, de akkor nem volt rá mód, hogy megkapják. Vedd meg neki most az áhított gyerekkori álmot és garantáltan eléred a kívánt hatást.

4. Ha sikerült eldöntened, mi kerüljön föl az ajándék listádra, akkor kezd a beszerzést az aukciós oldalakon, hiszen valószínűleg nem fogsz ilyet találni a boltok polcain, bár manapság egyre másra ütik fel a fejüket a nosztalgia tárgyakkal foglalkozó üzletek.

5. Ha megvan az ajándék, akkor figyelj a csomagolásara is, mivel nehéz ezeket a tárgyakat eredeti csomagolásban megszerezni, keress olyan csomagolóanyagot, ami újságpapír mintájú (legjobb, ha szépia formátumú) és rögtön kész is az egyedi ajándék.

Annak, aki mindent meg tud venni magának, vagy akinek már mindene megvan, sokkal többet ér egy gyerekkori emléket időző ajándék, mint egy klisés „meglepetés” a jelenből. Ráadásul egyértelműen látszani fog, hogy sok időt és energiát szántunk rá, hogy valami igazán különlegeset adhassunk ajándékként.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!