Kategóriák

Hogyan válhatunk romantikus szeretővé

A romantika egy fontos része a kapcsolatnak, főleg, hogyha a kapcsolat sokszor titkos találkákból, és szerelmi légyottokból áll. Ha szeretnéd meglepni kedvesedet, úgy hogy lássa, hogy mennyire fontos neked, akkor csak kövesd a következő tippeket és tuti lesz a siker.

1. Mindig, amikor találkoztok, töltsetek el egy kis időt, stressz és aggodalmak nélkül, és helyettesítsétek önfeledt együtt töltött pillanatokkal. Ez nem azt jelenti, hogy zárjátok magatokra a hálószobát, hanem esetleg egy kis sétát kéz a kézben egy félreeső helyen (tippek a www.romantikaterkep.hu oldalon), vagy heveredjetek el kettesben a kanapén, fogjátok meg egymás kezét és nézzetek meg egy filmet.

2. Írj neki egy édes romantikus e-mailt minden nap, vagy majdnem minden nap, attól függően mennyire vagytok csöpögős romantikusok. Így tudni fogja, hogy mindig rá gondolsz, még akkor is, amikor külön vagytok.

3. Jelöljetek ki egy napot a héten, amikor mindig megleped valami kis romantikus aprósággal. Egy kártya, csoki, rózsa, biztos, hogy mindig eszébe jutsz majd tőlük, és fel is dobod a napját, még akkor is, ha esetleg aznap nem tudtok találkozni.

4. Szervezz meg egy romantikus esti kiruccanást. A legjobb, ha lefoglalsz a kedvenc éttermében, vagy egy hajón egy külön termet, így avatatlan szemek ott már nem zavarhatnak titeket. Kettesben pedig tiétek az éjszaka. Romantikus tánc a parketten, pincér, aki csak veletek foglalkozik, különleges fogások. Ügyelj rá, hogy egész este ő legyen a középpontban. Az apró figyelmességek sokszor több sikert érnek el, mint a lehengerlő ajándékok. Ha egy kis segítségre és diszkrécióra lenne szükséged, csak kattintsd ide.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!