Kategóriák

Karácsonyi ajándék online

A karácsonyi hosszú sorba állás sosem irigylésre méltó pozíció. Amikor mindenki siet és mindenki ideges, hogy minél kevesebb idő alatt minél több karácsonyi meglepetés ki legyen pipálva a listáról, akkor a karácsonyi ajándék beszerzése rémálommá válhat. Ráadásul elhatározni, hogy nekivágunk a hóesésnek egy hideg téli napon, egy csapásra segít eldönteni, hogy inkább otthon maradunk a melegben.


Ilyenkor csekkold le a kedvenc weboldalaidat karácsonyi ajándék után, de ha nem vagy egy szájber guru, akkor se hagyj ki még egy idényt, amikor nem próbálod ki az online vásárlás kényelmét.

1. Kezd egy kis tervezgetéssel. Az interneten ellepnek a jobbnál jobb karácsonyi ajándék ötletek, így könnyen elcsábulhat az ember. Készíts egy listát azokról, akik megérdemlik, hogy karácsonyi ajándék, karácsonyi meglepetés kerüljön a fájuk alá, és állapíts meg rá egy körülbelüli költséghatárt is.


2. Amikor megtetszik egy karácsonyi ajándék, győződj meg róla, hogy időben megérkezik, mire beköszönt a karácsony. A Karácsony a legsűrűbb időszak minden kereskedőnek, így nem árt a szállítási feltételekben mindig tájékozódni, hogy mennyi idő alatt érkezhet meg a kiszemelt karácsonyi ajándék. Ilyenkor érdemes 1-2 napot pluszban rászámolni, hogy biztosan megérkezzen.


3. Csak megbízható oldalakról vásárolj karácsonyi meglepetést. Mielőtt vásárolsz egy kevéssé ismert oldalról érdemes egy kis kutatás végezni. Hívd fel az oldalon feltüntetett telefonszámot, így te is nyugodtabb lehetsz, ha hallod, hogy profin kezelnek-e vagy sem. Nézz utána a neten, hogy találsz-e bármilyen fórumon panaszt az adott webshopra, vagy rajta vannak-e bármilyen feketelistán, így nagyobb biztonsággal tudsz rendelni tőlük.


4. Mindenképpen olvasd el, vagy várd meg a rendelés visszaigazolását. Amikor vásárolsz egy oldalon, valamilyen formában kapni fogsz egy megerősítést, amely még egy lépése annak, hogy biztos legyél benne, hogy nem kamu oldalról van szó.


5. Írj visszajelzést, véleményt akkor is, ha elégedett voltál a vásárolt karácsonyi meglepetéssel, kiszállítással és az ügyfélszolgálat segítőkészségével, és persze akkor is ha nem. Ez egyrészt a szolgáltatónak, másrészt a vásárlóknak is fontos, hiszen így a többi látogató is könnyebben megbízik majd az oldalban, illetve az esetleges hibákra hamarabb fel tudod hívni a figyelmüket.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!