Születésnapi újságok

Születésnapi újságok

Autós élmények

Autós élmények

Legnépszerűbb élmények

Romantikus programok

Extrém élmények

Extrém élmények

Repülős élmények

Repülős élmények

Vicces Egyedi Ajándékok

Vicces ajándékok

Romantika és lánykérés

Lánykérések

Lövészeti programok

Lövészeti programok

Céges élmények

Céges programok

Gyerekeknek élmények

Vizes élmények

Prémium élmények

Élményajándék utalványok

Legénybúcsú

Legénybúcsú

Legkeresettebb szolgáltatásaink

meglepetés ötletek, tippek

Hogy adjunk nászajándékba pénzt stílusosan?

Hogy adjunk nászajándékba pénzt stílusosan?

Kedvenc ötleteink arról, hogy pénzt hogy lehet stílusosan adni, ajándékként jópofán prezentálni. Következzék tehát pár eredeti  ötlet ehhez az esküvő szezon kellős közepén.

Meglepke Blog

Csapatépítés extrém vízi programmal

Csapatépítés extrém vízi programmal

Extrém vízi program a nyár elején a munkatársakkal? Nemi is hangzik olyan rosszul! Sőt!

Általában nem a nyár legelején vesszük ki a szabadságot, sokaknak nincs is erre még lehetősége, hiszen még a különféle projekteken dolgoznak. A nyári szünidő inkább már a július végét, augusztust jelenti, akkorra tervezzük a nyaralást, amikor már teljesen kifulladva és kifáradva érezzük magunkat. Június elejétől azonban a munka általában már félgőzzel művelődik, hiszen nem egyszerű azért egy hosszabb pihenés nélkül az évet végignyomni. Azért mondom, hogy hosszabb pihenés nélkül, mert persze ott van az a néhány hosszú hétvége, vagy egy-két ünnepnap, de azokat nehezen lehetne rendes pihenésnek nevezni, általában inkább átalszunk egy ilyen hosszú hétvégét, minthogy valami kellemessel töltenénk el az időt.

Személyre szóló születésnapi ajándékok, ötletek

Személyre szóló születésnapi ajándékok, ötletek

Sokszor válogatunk a különféle különleges születésnapi ajándék ötletek közül, hiszen nem minden születésnap egyforma. Vannak azok a születésnapok, azok az évszámok, azok az események, amikor az ajándékozó nem éri be egy egyszerű ajándékkal, egy egyszerű meglepetéssel, hanem valami nagyon különlegessel, valami nagyon egyedivel szeretné meglepni az ünnepeltet. Vannak azok az évek, amelyekre mindig emlékezni kell és vannak azok az emberek, akik mindig tesznek arról, hogy azt a bizonyos születésnapot ne felejtsük el. Talán nem is olyan nagy baj ez!

Meglepkék a médiában

Hancúr Párbaj a Jazzy rádióban

Hancúr Párbaj a Jazzy rádióban

Jazzy Randevú c. műsor vendégei Monique Covet és Kovi voltak, a műsorban pedig szóba került erotikus felnőtt társasjátékunk is, a Hancúr Párbaj. Az interjút 59:30-tól találjátok.
Hallgassátok:

Autót zúzott az Origo.hu szerkesztősége

Autót zúzott az Origo.hu szerkesztősége

 

"Baseballütővel, feszítővassal, kalapáccsal, csákánnyal és szikével estünk egy védtelen autónak. Jó volt."

Meglepetés ajándék a Meglepkéktől

A Meglepkék csapata Magyarország első számú élményajándék szervezője.
Romantikus meglepetés a hölgyeknek, extrém élmény a férfiaknak.

Ha közeleg a születésnap, a névnap és nem a megszokott, unalomig ismételt ajándékot adnád az ünnepeltnek, jó helyen jársz.

Különleges autós élmények, felejthetetlen repülős élmények és adrenalindús, valamint romantikus programok közül válogathatsz. Vacsora a cápaalagútban évfordulóra, palackposta Valentin Napra, élményajándék voucher karácsonyra, bármilyen alkalomra találsz meglepetést mindkét nemnek; rallyzás, éleslövészet, extrém vízi flyboard férfiaknak, sétarepülés, spa élmény nőknek.

Ha az ajándékozottnak mindene megvan, ajándékozz VIP élményt; Forma 1-es vezetés, helikopteres városnézés kifeszített ponyvával.

Ha az élményajándék helyett egyedi, kreatív ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, nézz körül egyedi és vicces ajándékaink között; névre szóló utcanévtábla, gravírozott Oscar-szobor, korhatáros felnőtt társas játék, eredeti közlekedési tábla.

Ajándékozz különleges meglepetést!

Facebook
Az oldal tetejére