Kategóriák

Szabadulós lánykérés

lanykeres11.jpg
drakula.jpg
furesz.jpg
da-vinci.jpg
lanykeres11.jpg
megrendelem

Termékismertető

Egy új fajta lánykérést indítunk a szabadulószobák megjelenésével :-)

Halottál már a külön féle szabaduló szobákról ahol 60-90 perc alatt meg kell találni a kiszabaduláshoz a rejtvény megoldását, a kódot vagy a nyitószerkezet kombinációját.
Ezek a játékok profin vannak összerakva. Az izgalmat úgy fokozva az idő fogyásával, hogy a végkifejlett már egy katartikus állapot és ezt a feszült pillanatot készítjük elő neked, hogy a lánykérés örök emlék legyen és a barátnőinek is büszkélkedjen milyen kreatív voltál.
Egyszerűen a legpörgősebb, legizgalmasabb pillanatban a leendőbeli megtalál egy gyűrűtés a meglepeetést követő pillanatban te már térdelsz is, bele nézel a szemébe és megkérdezed amit meg kell kérdezned.

Megérkeztek a játék helyszínére ( a játék fajtáját kiválaszthatjátok, lehet Fűrész, Lost, Drakula, Davinchi vagy akár egy Tengeralatjárós játék is) amit ti választotok ki. Bejelentkeztek és ahogy mindenki elkezditek a játékot. Ügyességetek határozza meg mennyit kell izgulnod a játék és a nagy pillanat eljöveletéig.

Ennek a lánykérésnek az előkészítésnek a költsége, mely magában foglalja a szabadulós játék részvételi költségét, a részletek leszervezését, egy üveg pezsgőt a koccintáshoz és a legszebb rózsaszálat.

Cikkszám: kijutos-lanykeres
25 000 Ft
19 685 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 25 000 Ft / 1 db
Kérdésem van a termékről!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére