Kategóriák

Kreatív ötletek gyümölcsből

kreatív ötletek gyümölgyből

Készíts kreatív meglepetést párodnak vagy családodnak a hétvégére!

Varázsolj ötletes gyümölcstálat vagy faragj különböző figurákat, hogy szeretteid még nagyobb kedvvel fogyasszák az ízletes gyümölcsöket.

Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogy milyen irányba indulj el.

Ha gyümölcstálat készítesz, támaszkodj a gyümölcsök élénk színére, akár egy szivárványt is könnyedén összeállíthatsz, ha egymás mellé rendezed a felkockázott darabokat. Használj áfonyát, ananászt, kivit, epret vagy málnát, sárga-és görögdinnyét, szőlőt és banánt.

A gyerkőcöket néha nehéz rávenni, hogy megegyék az eléjük rakott ételt, azonban egy aranyos hóembernek, rákocskának vagy egy színes pálmafának már sokkal nehezebb ellenállni. Ha nincs sok időd, használj almát, banánt és narancsot alapanyagként, ezekkel könnyen és gyorsan dolgozhatsz.

Ha jó a kézügyességed és időd is engedi, faragj vicces állatfigurákat almából, körtéből, kiviből vagy dinnyéből, akár a gyerekekkel közösen.

Ha viszont a párodat szeretnéd meglepni néhány gyümölcsszívvel vagy gyümölcsből készült vicces vagy pajzán felirattal, használj sárga- vagy görögdinnyét. Ezeket könnyű a kívánt formára alakítani és alapanyagból is van bőven.

További vicces meglepetésekért pedig kattints!

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!