Kategóriák

Lamborghini és Mustang verseny a Kakucsrigen 10 fő részére

lambo-must.jpg
lambo-must.jpg
mustang14.jpg
gallardo1.jpg
gallardo4.jpg
Cikkszám: ceges-autovezetes2
449 990 Ft
354 323 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 449 990 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Úgy érzed, hogy itt az ideje felpörgetni a hangulatot a cégnél? Akkor pattanjatok be a volán mögé, és emeljétek meg az adrenalin szintet egy király autóversennyel!
A Lamborghini Gallado és a Mustang GT 500 volánja mögött 4+1 kör alatt győződhettek meg, hogy ki a legjobb sofőr.
 
A versenyhez mérjük az időtöket, a végén pedig kihirdetjük a bajnokot!
 
A kocsikról nagyon röviden:
•      Lamborghini Gallardo: 550 Le, 320 km/h-ás végsebességet tud a V10-es motor, ami 3,9 mp alatt 100-on. Egy valódi ikon ez a sportautó.
•      Mustang GT 500: 500 Le, és 4,5 mp alatt 100-on süvít. Egy megzabolázhatatlan izomautó, ami szinte felszaggatja az aszfaltot!
 
Szédületes sebesség, ülésbepréselő erő, igazi libabőr! Ezt tudja ez a két sportautó. Ha ezt szeretnétek átélni, akkor katt a megrendelés gombra!
 
A programról:
A versengéshez a Kakucsring adja a helyszínt. Az 1 km hosszú versenypályán 4+1 körötök van fejenként összemérni a gyorsaságotokat 1-1 autóval.

TERMÉSZETESEN VAN LEHETŐSÉG A HUNGARORINGEN VAGY AZ EURORINGEN MEGRENDEZNI AZ ESEMÉNYT.  ENNEK PLUSZ KÖLTSÉGÉRŐL KÉRJ INFORMÁCIÓT AZ INFO@MEGLEPKEK.HU EMAIL CÍMRŐL.
 
Miért épp így kovácsoljátok össze a csapatot?
•      a helyszín és az autók garantáltan megteremtik a verseny hangulatot
•      a technikai sportok egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell hozzá nagynak és erősnek lenni, ezért a hölgyek is nagyon szokták szeretni
•      Az adrenalin és az élmények mindenki számára egy felejthetetlen napot fognak okozni
•      itt megmutathatjátok, hogy ki a „legtökösebb” sofőr a csapatban!
•      2 valódi klasszis izomautót próbálhattok ki, amelyeknek már a megjelenése is több, mint tekintélyt parancsoló- éppen ezért szuper fotók- videók- emlékek örökítik majd meg ezt a közös programot!
 
Ezen a csapatépítőn garantáltan születik néhány olyan sztori, amin a hétköznapokban cinkosan összekuncoghattok majd, ezzel is színesebbé, szórakoztatóbbá téve a munkát!
 
Ahhoz, hogy a boxban tartózkodók se unatkozzanak: van lehetőségetek kiegészítő programokat rendelni: Segway, Quad. Igény esetén igényes cateringet is tud szolgáltatni csapatunk a résztvevőknek.
 
Kiknek való ez a program?
Azoknak, akik szeretnének kiszabadulni a 4 fal közül, egy izgalmas technikai kihívásra vágynak, egy olyan megmérettetésre ahol az adrenalin szint tutira az egekbe szökik!
 
Ha úgy érzed, hogy itt az ideje elrajtolnia egy kis versengésnek a kollégák között, akkor kattints a megrendelem gombra és irány a ring!

Céges programnál nem csak a kollégáknak érdemes szervezni, hanem céges partnereknek is. Nagyobb beszállítóknak, VIP ügyfeleknek, üzleti partnereknek. 
Biztosak vagyunk benne, hogy egy ilyen ajándéknak meglesz a hatása az üzleti életben.

Várjuk ajánlatkérését. Pár órán belül jelentkezünk!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére