Kategóriák

Lánykérés, ahogyan eddig csak a filmekben láthattad!

Talán nem is gondolnánk, hogy a legtöbben milyen siralmas módon, mennyire ötlettelenül kérik meg kedvesük kezét, jó eséllyel nem csak Magyarországon, hanem világszerte. 

Elhívják étterembe barátnőjüket, majd a desszert előtt előkerül a gyűrű és jöhet a nagy kérdés, esetleg egy fáradt nap végén üldögélnek a kanapén, a férfi előhalássza a zsebéből a karikagyűrűt és megkérdezi tőle, hogy lenne-e a felesége? Egyik sem hangzik túl izgalmasan, ugye? Az újdonsült menyasszony barátnői pedig majd kérdezősködnek, hiszen szeretnék hallani, hogyan történt a várva várt esemény. Elmeséli, és bár mindenki mosolyog, de ezek a mosolyok erőltetettek és csak remélik, hogy az ő esetükben majd nem így lesz…

A Meglepkék csapata több tucat lebonyolított leánykéréssel a háta mögött segít annak, aki igazán felejthetetlenné szeretné tenni a jeles napot, több egyedi leánykérés forgatókönyvvel várjuk az eljegyzés előtt állókat a www.leszelafelesegem.hu oldalon. Ahol többek között klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz!

A herceg fehér lovon

Eddig azt hitted, hogy csak a mesékben érkezhet a herceg hófehér paripán? Tévedtél, akár te magad is így jegyezheted el szíved hölgyét. Minden lány mesebeli vágya, hogy ilyen romantikus módon kérjék meg a kezét. Kedvesed legjobb barátnői irigykedve fogják hallgatni a megindító leánykérés részleteit.

A klasszikus szerenád

Egy komplett zenekar kíséretében érkezhetsz a kiválasztott leányzó háza elé, míg a banda rázendít, kezedben egy virágcsokorral és adott esetben egy mikrofonnal letérdelsz és akár énekelhetsz is. A háttérben pedig kifeszített ponyván olvasható a nagy kérdés: „Leszel a feleségem?” A szomszédok és az utcabeliek ámulatba ejtve tapsolnak és éljeneznek, ahogyan azt eddig csak a filmekben láthattad.

A hős tűzoltó

Szerelmed épp barátnőjével utazik egy liftben. A lift egyszer csak megáll, a lányok persze megijednek kicsit és segítséget hívnak, mire jön a válasz a központi kezelőtől, hogy egy kis technikai probléma van, de aggodalomra semmi ok, hiszen hamarosan érkezik a tűzoltó. Aki ebben az esetben természetesen te leszel, és megmented párodat. Lekapod a sisakot, letérdelsz, zsebedből előveszed a gyűrűt, a történet vége pedig garantáltan Happy End!

Privát mozi, a rólatok szóló filmmel

A teremben csak ti ketten vagytok, és a rólatok szóló filmet kezdik vetíteni! A filmeteket egy video- és hangstúdióban készítjük el a lovag közreműködésével. Közös fényképeket, vagy videofelvételeket vágunk össze, a közös dalotok lehet az aláfestő zene, vagy akár kommentálhatod is a filmet narrátorként.

Vacsora és búvár hozta üzenet a cápaalagútban

Zárás után érkeztek a Tropicariumba, így senki sem zavarhat meg titeket a lenyűgöző élmény során. A séta a cápa alagútban végződik, ahol már vár rátok a megterített asztal, mely fölött különlegesebbnél különlegesebb halak, cápák úszkálnak. Az óriási akvárium megvilágítása szolgálja a fényeket, az élővilág pedig a díszletet. Az ínycsiklandó vacsora végén egyszer csak felbukkan a búvár, aki megfordítja a kezében lévő táblát, amin természetesen a nagy kérdés áll…
Esti séta a parkban, tűzijátékkal és zenekarral
Csak egy kellemes nyári sétának indul, de egy életre szóló élmény lesz belőle, amint a parkban útjára indul a lenyűgöző tűzijáték, hirtelen fényár önti el a teret és felbukkan egy zenekar, amely játszani kezdi kedvenc számotokat. Neked nincs más dolgod, mint letérdelni és megkérni szerelmed, hogy kösse hozzád örökre az életét.

 

Facebook
Az oldal tetejére