Kategóriák

Lánykérés, ahogyan eddig csak a filmekben láthattad!

Talán nem is gondolnánk, hogy a legtöbben milyen siralmas módon, mennyire ötlettelenül kérik meg kedvesük kezét, jó eséllyel nem csak Magyarországon, hanem világszerte. 

Elhívják étterembe barátnőjüket, majd a desszert előtt előkerül a gyűrű és jöhet a nagy kérdés, esetleg egy fáradt nap végén üldögélnek a kanapén, a férfi előhalássza a zsebéből a karikagyűrűt és megkérdezi tőle, hogy lenne-e a felesége? Egyik sem hangzik túl izgalmasan, ugye? Az újdonsült menyasszony barátnői pedig majd kérdezősködnek, hiszen szeretnék hallani, hogyan történt a várva várt esemény. Elmeséli, és bár mindenki mosolyog, de ezek a mosolyok erőltetettek és csak remélik, hogy az ő esetükben majd nem így lesz…

A Meglepkék csapata több tucat lebonyolított leánykéréssel a háta mögött segít annak, aki igazán felejthetetlenné szeretné tenni a jeles napot, több egyedi leánykérés forgatókönyvvel várjuk az eljegyzés előtt állókat a www.leszelafelesegem.hu oldalon. Ahol többek között klasszikus, vagány, és álomszép lánykérések közül válogathatsz!

A herceg fehér lovon

Eddig azt hitted, hogy csak a mesékben érkezhet a herceg hófehér paripán? Tévedtél, akár te magad is így jegyezheted el szíved hölgyét. Minden lány mesebeli vágya, hogy ilyen romantikus módon kérjék meg a kezét. Kedvesed legjobb barátnői irigykedve fogják hallgatni a megindító leánykérés részleteit.

A klasszikus szerenád

Egy komplett zenekar kíséretében érkezhetsz a kiválasztott leányzó háza elé, míg a banda rázendít, kezedben egy virágcsokorral és adott esetben egy mikrofonnal letérdelsz és akár énekelhetsz is. A háttérben pedig kifeszített ponyván olvasható a nagy kérdés: „Leszel a feleségem?” A szomszédok és az utcabeliek ámulatba ejtve tapsolnak és éljeneznek, ahogyan azt eddig csak a filmekben láthattad.

A hős tűzoltó

Szerelmed épp barátnőjével utazik egy liftben. A lift egyszer csak megáll, a lányok persze megijednek kicsit és segítséget hívnak, mire jön a válasz a központi kezelőtől, hogy egy kis technikai probléma van, de aggodalomra semmi ok, hiszen hamarosan érkezik a tűzoltó. Aki ebben az esetben természetesen te leszel, és megmented párodat. Lekapod a sisakot, letérdelsz, zsebedből előveszed a gyűrűt, a történet vége pedig garantáltan Happy End!

Privát mozi, a rólatok szóló filmmel

A teremben csak ti ketten vagytok, és a rólatok szóló filmet kezdik vetíteni! A filmeteket egy video- és hangstúdióban készítjük el a lovag közreműködésével. Közös fényképeket, vagy videofelvételeket vágunk össze, a közös dalotok lehet az aláfestő zene, vagy akár kommentálhatod is a filmet narrátorként.

Vacsora és búvár hozta üzenet a cápaalagútban

Zárás után érkeztek a Tropicariumba, így senki sem zavarhat meg titeket a lenyűgöző élmény során. A séta a cápa alagútban végződik, ahol már vár rátok a megterített asztal, mely fölött különlegesebbnél különlegesebb halak, cápák úszkálnak. Az óriási akvárium megvilágítása szolgálja a fényeket, az élővilág pedig a díszletet. Az ínycsiklandó vacsora végén egyszer csak felbukkan a búvár, aki megfordítja a kezében lévő táblát, amin természetesen a nagy kérdés áll…
Esti séta a parkban, tűzijátékkal és zenekarral
Csak egy kellemes nyári sétának indul, de egy életre szóló élmény lesz belőle, amint a parkban útjára indul a lenyűgöző tűzijáték, hirtelen fényár önti el a teret és felbukkan egy zenekar, amely játszani kezdi kedvenc számotokat. Neked nincs más dolgod, mint letérdelni és megkérni szerelmed, hogy kösse hozzád örökre az életét.

 

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!