Kategóriák

Lánykérés színházi előadáson

szinhazas_lanykeres.jpg
szinhazas_lanykeres.jpg
szinhazas_lanykeres3.jpg
szinhazas_lanykeres2.jpg
szinhazas_lanykeres4.jpg
Cikkszám: lanykeres02
250 000 Ft
196 850 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 250 000 Ft / 1 db

Termékismertető

Párod barátnőjével mindenképpen szövetkezned kell a lánykérés előtt, úgyhogy csak akkor válaszd ezt a módszert, ha biztos vagy benne, hogy a barátnő tudja tartani a száját és nem rontja el a meglepetést.

A barátnő nagy lelkesedéssel és örömmel hívja fel kedvesedet, hogy VIP jegyet szerzett az első sorba egy színházi darab egyedülálló előadására és feltétlenül el kell őt kísérnie. A dátumot persze jó előre egyeztetni kell és a barátnőnek mindenféleképpen rá kell vennie szerelmedet, hogy menjen el vele.

Mikor megvannak a jegyek, a két barátnő elmegy a színházba, végignézik a darabot, nem történik semmi különleges. Párod kicsit csalódott is, amiért a barátnője csőbe húzta.

A darab végén, a meghajlások után, de még mielőtt a nézősereg elkezdene kiszivárogni a ruhatárba, az egyik színész vagy egy konferanszié kiáll a színpadra és bejelenti, hogy aznap estére van még egy kis meglepetésük, amihez szükségük van egy nézőre.
Határozottan rámutat az első sorban ülő Kedvesedre, akit felhív a színpadra. A barátnő persze unszolja, menjen, ne kéresse magát, mindenképpen fel kell kerülnie a színpadra.

Erre a konferanszié a meglepetésre mutat, vagyis önre, aki a nézőtér hátsó bejárata felől reflektorfényben közelítesz a színpad felé széles mosollyal és egy nagy csokor virággal a kezedben, a zsebedben pedig eljegyzési gyűrű lapul. A nézők hátrafordulnak, követnek szemükkel.

Fellépsz a színpadra, szó nélkül letérdelsz kedvesed elé, előkerül az eljegyzési gyűrű és mindenki előtt hangosan megkérdezed: Leszel a feleségem? A nézőtérről hangos taps, ováció fogad, gratulálnak, és persze várják a választ a hölgytől. A lánykérés és a remélt válasz után pároddal meghajoltok, felkapod a menyasszonyt és a színpadon keresztül a színészbejárón sietve távozhattok.

Kérdésem van a termékről!

VéleményekEddigi értékelések: 1

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Gelencsér Attila
2017-09-03 16:04
A párom és én vagyunk a képeken! Szenzációs élmény volt, ami egy életre szól! 😊👌
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!