Kategóriák

Lánykérés színházi előadáson

szinhazas_lanykeres.jpg
szinhazas_lanykeres.jpg
szinhazas_lanykeres3.jpg
szinhazas_lanykeres2.jpg
szinhazas_lanykeres4.jpg
Cikkszám: lanykeres02
250 000 Ft
196 850 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 250 000 Ft / 1 db

Termékismertető

Párod barátnőjével mindenképpen szövetkezned kell a lánykérés előtt, úgyhogy csak akkor válaszd ezt a módszert, ha biztos vagy benne, hogy a barátnő tudja tartani a száját és nem rontja el a meglepetést.

A barátnő nagy lelkesedéssel és örömmel hívja fel kedvesedet, hogy VIP jegyet szerzett az első sorba egy színházi darab egyedülálló előadására és feltétlenül el kell őt kísérnie.
A dátumot persze jó előre egyeztetni kell és a barátnőnek mindenféleképpen rá kell vennie szerelmedet, hogy menjen el vele.
Mikor megvannak a jegyek, a két barátnő elmegy a színházba, végignézik a darabot, nem történik semmi különleges. Párod kicsit csalódott is, amiért a barátnője csőbe húzta.

A darab végén, a meghajlások után, de még mielőtt a nézősereg elkezdene kiszivárogni a ruhatárba, az egyik színész vagy egy konferanszié kiáll a színpadra és bejelenti, hogy aznap estére van még egy kis meglepetésük, amihez szükségük van egy nézőre.
Határozottan rámutat az első sorban ülő Kedvesedre, akit felhív a színpadra.
A barátnő persze unszolja, menjen, ne kéresse magát, mindenképpen fel kell kerülnie a színpadra.

Erre a konferanszié a meglepetésre mutat, vagyis önre, aki a nézőtér hátsó bejárata felől reflektorfényben közelítesz a színpad felé széles mosollyal és egy nagy csokor virággal a kezedben, a zsebedben pedig eljegyzési gyűrű lapul.
A nézők hátrafordulnak, követnek szemükkel.

Fellépsz a színpadra, szó nélkül letérdelsz kedvesed elé, előkerül az eljegyzési gyűrű és mindenki előtt hangosan megkérdezed: Leszel a feleségem?
A nézőtérről hangos taps, ováció fogad, gratulálnak, és persze várják a választ a hölgytől. A lánykérés és a remélt válasz után pároddal meghajoltok, felkapod a menyasszonyt és a színpadon keresztül a színészbejárón sietve távozhattok.

A gyűrű megvan már???? Kiválasztottad már mit szeretnél az ujjára húzni ha IGENT mond?
Klikk ide, nézd meg milyenek vannak! Ha gyorsan kell 1000 eljegyzési gyűrű közül ráböksz és már viheted is, de ha van a fejedben egy egyedi elképzelés akkor 2-3 hét alatt azt elkészítjük neked és olyan gyűrűt húzhatsz az ujjára ami csak neki készült!
Hivatkozz a meglepkékre, ez garantálja a VIP bánásmódot :-)
http://www.ekszerpalota.hu/termekkategoria/eljegyzesigyuru/

Már esküvőt tervezitek és kell benne a profi segítség aki leveszi a vállatokról a terhet és olyan romantikus és különleges estét szervez nektek ami életre szóló élmény lesz akkor ezt a csapatot keresitek.
Hivatkozzatok a Meglepkékre és minden vágyatokat teljesítik :-)
https://luxuryevent.hu/

Kérdésem van a termékről!

VéleményekEddigi értékelések: 1

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Gelencsér Attila
2017-09-03 16:04
A párom és én vagyunk a képeken! Szenzációs élmény volt, ami egy életre szól! 😊👌
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!