Kategóriák

Legjobb céges ajándékok földön, vízen, levegőben

A legjobb céges ajándékok közül választanád ki azt, amely üzleti partnerednek, vagy a kollektívának garantált örömet okoz majd? A hagyományos céges meglepetések ideje kezd lejárni, s ha valami igazán menőt választanál, akkor érdemes az élményjellegű ajándékok mellett letenni a voksod. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az extrém kalandok, az izgalmas járművekkel különleges helyszíneken lebonyolított programok között mindenki megtalálhatja az ideális típust, legyen szó bármilyen érdeklődési körről is. A legjobb céges ajándékok garantált adrenalin bombának számítanak, hiszen a száguldás és a sebesség izgalmát kínálják, vagy éppen különleges közlekedési eszközök kipróbálásának lehetőségét nyújtják. Tarts velünk, és válogass a földön, vízen, levegőben átélhető kalandok között!

Legjobb céges ajándékok a száguldás világában

Forma 1 rajongó számára keresed az ideális meglepetést? A luxusautók szerelmesét ajándékoznád meg egy felejthetetlen vezetési élménnyel? A legjobb céges ajándékok között rengeteg izgalmas és látványos járgány várja, hogy a megajándékozott kipróbálja azokat. Egy Lamborghini Gallardo, vagy egy Mustang GT Rush sokaknak csak elérhetetlen álomnak bizonyul, viszont kipróbálni, és a Hungaroring aszfaltját szaggatni hasonló márkákkal olyan élmény, amely mindenki számára megvalósítható. Ha az extrémebb járművek irányába mozdulnál, akkor a Bigfoot javasolt, mely előtt méreteiből adódóan tényleg nincsenek akadályok. Ha izgalmas körülmények között tennéd próbára vezetési rutinod, akkor érdemes egy off road terepjáró volánja mögé ülnöd, és dagonyázni egyet a sárban. Az igazi Forma 1-es autó vezetése is népszerű élményajándék, ráadásul egy teljes napos program keretein belül tekinthet be a megajándékozott a száguldó cirkusz világába.

Vizes kalandok a merüléstől a raftingig

Ha a wakeboard, a vízisí, vagy a fánk kínálta élményeknél többre vágynál a víz közelében, erre minden lehetőség adott, ugyanis a legjobb céges ajándékok között szép számmal megtalálhatóak vizes programok. Merülhetsz a Tropicarium 1,2 millió literes medencéjében cápákkal együtt, vagy búvár tanfolyam részeseként kóstolhatsz bele a víz alatti világ csodájába. A motorcsónakos túrák mellett szlovéniai rafting is várja az adrenalin szerelmeseit, de a canyoning is remek választásnak bizonyul.

Adrenalin a levegőben

Ha az extrém élmények és a legjobb céges ajándékok kerülnek szóba, akkor a repülős kalandok mindig is előkelő helyet foglaltak el a népszerűségi listán. Nem véletlen, hiszen lehetőség nyílik kipróbálni akár a legextrémebb járműveket is. Ha gondoltál már arra, milyen lehet az űr határán repülni egy MIG 29-essel, vagy fantáziáltál a műrepülés látványos manővereiről, akkor itt az ideje, hogy mindezt átéld! A romantika kedvelőinek a sétarepülés ajánlott hazánk legszebb tájai felett, s akár a naplemente fényeiben. A hőlégballonozás legalább olyan népszerű program, mint a tandem siklóernyőzés, vagy a motoros sárkányrepülés. A motoros vitorlázó szintén gyakran választott élményajándék, ráadásul semmihez sem fogható panorámában lehet része a jármű utasának. S ha mindez nem lett volna elég, akkor a legjobb céges ajándékok palettáján kétségtelenül előkelő helyet elfoglaló csapatépítő tréning ajánlott, mely a súlytalanság érzésének megtapasztalását kínálja. A programra nem máshol kerül sor, mint a szovjet asztronautákat kiképző repülőbázison, méghozzá 9000 méteres magasságban.

A legjobb céges ajándékok között minden érdeklődő megtalálhatja azokat a programokat, amelyek életre szóló élményt jelentenek majd a résztvevőknek.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!