Kategóriák

Maszkolástechnikai tanfolyam ajándékba

maszkolas-technika5.jpg
maszkolas-technika5.jpg
maszkolas-technika1.jpg
maszkolas-technika4.jpg
maszkolas-technika2.jpg
maszkolas-technika3.jpg
Válaszd ki milyen típusú tanfolyamot szeretnél választani, vagy ajándékozni!
Cikkszám: maszkolastechnika
169 900 Ft
133 780 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 169 900 Ft / 1 db

Termékismertető

Mindig is érdekelte az ünnepeltet különféle karaktertípusok kialakítása? A sebek, vérzések, horzsolások, vágások elkészítésének, szőrzetek felhelyezésének technikája? Úgy érzi, szívesen elsajátítaná az ünnepelt a legfőbb maszkolási módszereket?

Nemzetközi szintű képzések sminkiskolánk kínálatában Mészáros Csaba smink és maszkmester, fodrász oktatóval aki a 2017-es NYX Face Award győztese. "Csak egy leheletnyi smink vagy őrületes kreáció? Mészáros Csabinak egyik sem jelent gondot." – írja róla a neves Fem Cafe.  Több ezer feliratkozója van saját YouTube csatornáján, az Instagramon pedig közel 15.000-en követik munkásságát, lélegzetelállító kreatív alkotásait. Továbbá Veres Kingával, aki számos rendezvény, szépségverseny, sportesemény, televíziós produkció szervezése során sminkesként, maszkmesterként közreműködött!Lehet a megajándékozott teljesen kezdő vagy már tanult szépségipari szakember:  képzésünk elvégzése megfelelő tudással vértezi fel.

Az oktatás során mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tréning ne csak versenyképest tudást, elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtson, hanem élvezetes és kellemes hangulatú legyen.
Célunk, hogy Tanulóink jól érezzék magukat, miközben értékes tapasztalatokat szereznek, új technikákat sajátítanak el a 2019-es trendeknek megfelelően!

Ahhoz, hogy minél élethúűbb maszkokat tudjon készíteni nagyon fontos, hogy a lehető legjobb intézményben, kiemelkedő tapasztalattal és munkássággal bíró sminkes szakemberektől sajátítsa el a különféle maszkmesteri technikákat.
A képzés részvevői minőségi felszerelések és professzionális eszközök segítségével tanulhatnak, amelyeket a sminkiskola biztosít. Intézményünk saját modell adatbázissal is bír, így Önnek a modellekért sem kell külön fizetnie.
A képzés programja a modern technikáknak megfelelő, így általa számos aktuális maszkolási eljárást tanulhat meg.
A képzések rugalmas időbeosztással rendelkeznek, akár család, munka mellett is elvégezhetőek. A Glamour Sminkiskola Budapesten a hiányzóknak lehetőséget kínál a kimaradt alkalom pótlására.
A képzés elvégezhető normál (heti 1 nap hétvégenként – összesen 6 alkalom ) vagy intenzív formában (4 egymást követő napon – összesen 4 alkalom).
Az intenzív képzések alatt az intézmény ingyenesen biztosít szállást a résztvevők számára, így az ünnepeltnek nem szükséges azzal foglalkoznia, hogy a szállás kérdést megoldja.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.

Kérdésem van a termékről!

Vásárold meg elektronikus utalvány (E-utalvány) formájában a programot, és töltsd le azonnal akár hétvégén is!

megrendelem

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!