Kategóriák

Mi ez az új őrület a születésnapi albumok, újságok körül?

A születésnapi albumok, újságok a legújabb őrület a születésnapi meglepetések közül. Ha eddig nem tudtad, hogy mivel lepd meg a nagymamád, nagytatád, vagy akár a szüleid, esetleg a rokonod, munkatársad, barátod, feleséged, férjed, párod, anyósod, apósod vagy a testvéred, akkor itt a legkiválóbb meglepetés, amelytől biztosan egy nagy hátast dob az ünnepelt. Ha szeretnél végre te is egyedi ajándékötletekkel előállni, akkor nincs más hátra, mint valamelyiket megrendelni a születésnapi albumok, újságok közül.

Két típusú ember létezik: aki tud ajándékozni és aki nem tud ajándékozni. Ebből adódóan két típusú ember létezik: aki szeret ajándékozni és aki nem szeret ajándékozni. Természetesen nem arról van szó, hogy létezne olyan ember, aki nem szeretne adni, csak egyszerűen nem szeretünk olyan ajándékot adni, aminek a másik nem örül. Nem azért, mert nem lenne hálás a gesztus miatt, nem mintha nem örülne egyszerűen annak, hogy ajándékot kap, hanem egyszerűen azért, mert a kapott dolgot feleslegesnek érzi, mert a kapott dologból már van neki sok otthon, vagy mert nem az ő stílusát tükrözi, vagy mert valami haszontalan porfogót kapott. Amikor olyan ajándékot kapunk, amely annyira nem áll közel hozzánk, akkor egyszerűen megfordul a fejünkben, hogy az ajándékozó nem ismer bennünket eléggé, hogy nem törődik velünk annyira, hogy foglalkozzon is azzal, hogy mit ad nekünk, csak éppen levett valamit a polcról és becsomagolta azt. Az ajándékozás sokkal több annál, mint hogy egy ember valamit átad a másiknak. Az ajándék szívből kell hogy jöjjön, az ajándéknak értéke kell hogy legyen – nem pénzbeli, hanem eszmei. Az ajándékkal tehát foglalkozni kell. Ha ez nem így van, akkor néha jobb nem is adni. Ez puszta pszichológia és nem is kell pszichológusnak lennünk ahhoz, hogy ezt felismerjük. Mindenki találta már magát egyik és másik helyzetben is.

Hát ezért számítanak egyre nagyobb őrületnek a személyre szabott születésnapi albumok, újságok, hiszen ezektől kreatívabb, személyre szabottabb ajándékot keresve sem találna az ember. Érdemes meglátni egyszer az ünnepelt arcát, amikor tényleg nagyon meglepődik, és amikor tényleg nagyon megörül az ajándéknak. A születésnapi albumok, újságok lehetnek akár közös ajándékok is a családtól, a rokonságtól, hiszen ettől jobb ajándékot azon a születésnapon már úgysem kap az ember.



Ez az ajándék csakis az ünnepeltről szól, méghozzá arról a napról, amikor a világra jött. Ez azért fontos, mert általában az albumok – természetesen – az ünnepeltről szólnak, de valahogy mindig elfelejtjük/kifelejtjük pontosan a születésnek a napját megemlíteni. Talán mert tényleg régen volt az esemény, talán mert úgy gondoljuk, hogy azok a történetek, fotók, mesék, amelyekre emlékszik és mi is emlékszünk, azok fontosabbak, pedig nem mindig van ez így. Pontosan emiatt kiváló ajándék ez az album, hiszen érdekes látni azt, hogy amikor édesanyánk a szülőasztalon feküdt és világra hozott bennünket, akkor éppen mi történt az országban, a világban, mik voltak a napi legfontosabb események: talán semmi, vagy valami nagyon fontos napon láttuk meg a napvilágot? Titkon mindenkit foglalkoztat ez a kérdés!

Legyen 12 vagy 16 oldalas az újság, vagy legyen bőrkötéses az album – de kérheted akár a 60 oldalas VIP bőrkötéses extra vastag albumot is – mi elkészítjük számodra, hogy a legjobb ajándékkal lephesd meg a hozzád legközelebb álló személyt. Amit kérünk tőled, az egy pár infó az ünnepelt születésének napjáról és egy babakori fotó – ha az nincs, akkor egy pólyást vivő gólya képpel helyettesítjük a főoldal legfontosabb hírét: hogy megszületett az ünnepelt!

Ne maradj ki te sem a születésnapi albumok, újságok meglepetéséből!

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!