Kategóriák

Miért kapunk rossz karácsonyi ajándékot?

Karácsonyi ajándék, ami unalmas, elcsépelt. Ugye te is belefutottál ilyen karácsonyi meglepetésbe? De miért is kapunk olyan ajándékot, amitől akár kedvünket is szegheti az ünnepen?

1. A legtöbben kevésbé kreatívak. Nehéz elhinni, hogy a lelki társunk lábmelegítőt ad nekünk gyémánt fülbevaló helyett. Persze ez mindkét félre igaz. Az emberek általában olyan karácsonyi ajándékra vágynak, amik kifejezetten személyre szólóak, de sokszor idő hiányában az ajándékozó csak berohan az első útjába eső boltba és meg is van a teljesen személytelen karácsonyi meglepetés.

2. Mások az utolsó pillanatig halogatják a karácsonyi ajándékvásárlást. Ők azok, akik rendszeresen még december 24-én is szaladgálnak a boltokban ajándék után. Ilyenkor viszont számolniuk kell azzal, hogy a választék már nem olyan nagy, így nem biztos, hogy meglesz a megfelelő karácsonyi ajándék.

3. Aztán ott van az a típus, aki egyszerűen utálja a karácsonyi vásárlást. Úgy érzik a stressz, a tömeg és a költségek csak elveszik a Karácsony szellemét. A meggyőződés hiánya pedig egyértelműen látszódik az általuk választott karácsonyi ajándékokban is. Számukra csak nyűgöt jelent bekeveredni egy bevásárlóközpontba. Nekik a korai vagy az online vásárlást ajánlanánk, így újra élvezhetik az ajándék gyűjtögetés örömeit, vagy akár saját kezűleg is alkothatnak, ami garantáltan személyessé teszi az ajándékozást.

4. Karácsonykor a boltok tele vannak áru és embertömeggel. A kirakott karácsonyi ajándék tömeg ilyenkor néhány vásárlót eltéríthet, és haszontalan ajándékvásárlásokra csábíthatja. A visszaváltás pedig sokszor nem olyan egyszerű, mint ahogy mondják. A legbölcsebb, ha a karácsonyi ajándék ötleteidre koncentrálsz és követed, amit már előre kigondoltál.

Ha Te is a nehezen ajándékozók, vagy a vásárlástól irtózók csoportjába tartozol, nézz körül honlapunkon az egyedi ajándékok, vagy éppen az extrém és romantikus menüpontban.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!