Kategóriák

Miért tuti születésnapi ajándék egy sportautó vezetés?

Számos tanulmány és pszichológiai kutatás bizonyítja, hogy az élmények gazdagabbá tesznek bennünket, mint az anyagi tárgyak; a tökéletes születésnapi ajándék talán nem egy újabb sapka, egy újabb pár zokni vagy üveg parfüm. Ajándékozzunk élményt!

A sportautó vezetés az egyik legnagyobb élmény, amivel meglephetjük a szeretteinket. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy tipikusan férfiaknak szóló ajánlatról van szó, noha a hölgyek éppoly szeretik a sebességet, az adrenalint, a füstölő gumik szagát és azt az érzést, amit egy bivalyerős gép uralása nyújt számukra.

A korábbi években a versenyautók és a különleges sportautók vezetése kizárólag a kiváltságosak előjoga volt. Ma már szinte mindenki megengedheti magának, illetve mindenki meglepheti a kedvesét vagy a szeretteit ezzel az élménnyel. Egy ilyen fantasztikus születésnapi ajándék feledhetetlen élménnyel szolgál. A sportautó vezetés során olyan gépkocsit vezetésére nyílik lehetőség, amelyekkel az utcán aligha találkozhatunk.

Az egyik legnépszerűbb választás a Ferrari 430 GT vezetése az Euroringen. A szóban forgó gépjármű 520 lóerős – ez több, mint ami a legtöbb nyergesvontatóba szorult. Képzeljük el, mire képes ennyi ló egy 6 sebességes szekvenciális váltóval szerelt járgánnyal. Az élmény leírhatatlan; a gépkocsivezetés egy teljesen új dimenzióját nyújtja annak a szerencsésnek, akinek megadatik a lehetőség, hogy beüljön egy vörös gépállatba.

Vannak ínyencek, akik nem érik be a hagyományos autókkal és a sebességgel. Számukra a BigFoot jelenti azt az élményt, amire mindig is vágytak. A BigFoot óriás terepjáró olyan terepen is elboldogul, ahol közönséges utcai kocsival csak a lökhárító téréséig jutnánk el. Így magától értetődő módon a vezetés nem aszfalton, hanem különleges akadálypályán történik. Ez egy igazán férfias élmény igazi férfiaknak, akik nem félnek egy kis rázós menettől. Aggódni mégsem kell; egy ekkora monstrumban nem érheti baj a vezetőt, így egészen nyugodtan ajándékozhatjuk bárkinek, egy haja szála sem fog görbülni.

Valljuk be, mindannyian álmodoztunk arról gyerekkorunkban, hogy buszsofőrök vagy kamionosok leszünk. Aztán persze az esetek többségében nem így lett, de nem kell lemondanunk a busz- és kamionvezetés élményéről. Feledhetetlen érzés elvezetni egy ilyen behemótot, természetesen utasok és rakomány nélkül. Mindehhez elegendő egy B-kategóriás jogosítvány.

A legmenőbb születésnapi ajándék lehet a rally autó vezetés. Tökéletes ajándék olyan nők és férfiak számára, akik élnek-halnak a rallyért, szeretnek természetes terepen vezetni és nem félnek egy kis adrenalin fröccstől. Nem kell attól tartani, hogy az időjárás keresztülhúzza a számításainkat; sőt, a sáros terep még több élményt nyújthat mindazoknak, akik vállalják a megmérettetést.

A sebesség szerelmesei számára a királykategória autói nyújtanak feledhetetlen élményt és szórakozást. Mi másról lehetne szó, mint az F1-es autókról?! Forma 1-es autót vezetni hihetetlen élmény és csak keveseknek adatik meg. Érdemes tudni, hogy évente csak néhány alkalommal nyílik rá lehetőség, így érdemes figyelni az adódó alkalmakat. A vezetést profi csapat segíti, akik nem csak a technikai információkkal látják el a szerencsés résztvevőt, hanem exkluzív meglepetéssel is szolgálnak. Képzeljük el, micsoda erő és teljesítmény lakozik ezekben a gépekben; 5 másodperc alatt képesek 200-ra gyorsulni és 330 km/h elérésére is alkalmasak. A vezetésen bárki részt vehet, aki legalább két éve érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!