Kategóriák

Mit adj, és mit ne adj ajándékba Valentin-napon

Megtalálni a legmegfelelőbb Valentin-napi ajándékot nem mindig egyszerű, ezért fontos, hogy már időben elkezd az meglepetés kiválasztását vagy megszervezését.

Figyelj arra, hogy ne adj általános, személytelen ajándékot, amit bárki megkapat a piacon, hanem keress inkább romantikus, személyre szabott apróságokat. Hogy ki tudd választani párod számára a legjobb meglepetést, adunk pár tippet, hogy mit NE vegyél semmiképp!

romantika1) Fitnesz-/Konditerem bérlet

Bár lehet, hogy jobban tetszene neked párod izmosabban vagy vékonyabban, és az is igaz, hogy az edzés hozzájárul az egészséges életmódhoz, ha nem akarod szerelmed megbántva és sírva látni, ne ajándékozz fitnesz- vagy konditerem bérletet. Ha valami jó ajándékot szeretnél adni, még nézelődj tovább.

2) Ajándékutalvány

      Ugyan igaz az a vélemény, hogy egy ajándékutalvány sok termékre vagy szolgáltatásra beváltható, és így az ajándékozott maga választhat ajándékot, azonban ez nagyon fantáziátlan és azt mutatja, hogy egyáltalán nem tettél erőfeszítéseket annak érdekében, hogy valami személyes és érzéki meglepetést válassz párod számára. Ha szeretnéd párodat meglepni valami nagyszerű ajándékkal, de úgy érzed, hogy már megvan mindene, adj neki élményajándékot. Választhatsz sok program közül, fiúknak extrém vagy autós, lányoknak romantikus, kényeztető program lehet a megfelelő választás.

3) Tetoválás a szerelmed nevével

Elsőre nagyon romantikusnak, érzékinek és igazán elhivatottnak tűnhetsz ezzel a meglepetéssel, azonban utólag nagyon megbánhatod, ha partnered nevét magadra tetováltatod. Ráadásul valószínűleg a párod sem fogja annyira értékelni az „ajándékot” mint amennyire azt elsőre gondolod. Inkább vidd el szerelmed Valentin-napon egy romantikus vacsorára, vagy kedveskedj neki rózsával, bonbonnal és egy érzéki erotikus masszázzsal.

4) Semmi

Sokan mondják, hogy semmit sem szeretnének Valentin-napra ajándékba kapni, de azért jobb, ha mégiscsak megleped párod valamivel. Választhatsz valami apróságot, vagy kedveskedhetsz szerelmednek valami extrémmel is. Vidd el egy romantikus programra vagy válassz valami belevaló, adrenalin növelő élményt. Ha inkább otthon töltenéd a szerelmesek ünnepét, akkor lepd meg párodat egy erotikus társasjátékkal, mely garantáltan mindkettőtöket ráhangol majd az estére. 

 

 

 

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!