Kategóriák

Mozis lánykérés

mozis_lanykeres4.jpg
mozis_lanykeres4.jpg
mozis-lanykeres1.jpg
mozis_lanykeres2.jpg
mozis_lanykeres1.jpg
Cikkszám: mozis_lanykeres
74 990 Ft
59 047 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 74 990 Ft / 1 db

Termékismertető

Párod számára egy szokásos esti mozival indul a program. Mi persze már előre egyeztetjük a napot és a részleteket. Kinézitek a filmet, megveszitek a jegyet és a popcornt, üdítőt.
Beültök a terembe, várjátok a kezdést, de csak nem érkezik más a terembe, előfordul az ilyen.

Kellő időben becsukódnak az ajtók, elhalványulnak a fények és kezdetét veszi a mozizás. Szokás szerint jönnek az előzetesek, reklámok, egyre fokozódik a hangulat.
A bevezetők után azonban mégsem a kinézett film indul el, hanem a közös fotóitokból, videóitokból összeállított kisfilm!

Ezt az anyagot persze előre elkészítjük, összevágjuk, jóváhagyásra átküldjük. A vetítés alatt szólhat a közös dalotok, de narrátorként kommentálhatod is az egyes emlékeket.
Kiemelheted, hogy miért emlékszel szívesen a közös nyaralásra, miért szeretsz vele közösen kutyát sétáltatni, fagyizni vagy csak otthon feküdni, mit érzel, amikor ránézel és felidézheted, hogy mikor döbbentél rá, hogy teljesen oda vagy érte.

Közben persze már kiderül, hogy egy privát filmvetítésről van szó és csak rólatok szól a mozi!

Amikor a film a végéhez ér, megjelenik a vásznon a nagy kérdés és elérkezünk az est csúcspontjához: letérdelsz párod elé, előveszed az eljegyzési gyűrűt és szóban is elhangzik a lánykérés.
Miközben a választ várod, a háttérben halkan még mindig a közös, szerelmes dalotok szól..

A mozis lánykérés akár a rokonok, barátok bevonásával is történhet. Ez esetben egy picit elkésve érkeztek a már sötétített terembe, ahol a korábbi sorokban mind az ismerősök foglalnak helyet.
Érkezéseteket követően indulnak is az előzetesek, majd pedig a saját összeállításotokkal folytatódik a program. A vetítést követően pedig jöhet a közös ünneplés, a gratulációk begyűjtése és a koccintás a behűtött pezsgővel! :)

A mozis lánykérés megszervezése, egyeztetése, a videók és a fotók szerkesztése kb. 2-3 hetet vesz igénybe. A helyszín a Lurdy-ház mozijának egyik terme.

A zavartalan lebonyolítás érdekében egy kollégánnk személyesen is segíti a lánykérést.

A gyűrű megvan már???? Kiválasztottad már mit szeretnél az ujjára húzni ha IGENT mond?
Klikk ide, nézd meg milyenek vannak! Ha gyorsan kell 1000 eljegyzési gyűrű közül ráböksz és már viheted is, de ha van a fejedben egy egyedi elképzelés akkor 2-3 hét alatt azt elkészítjük neked és olyan gyűrűt húzhatsz az ujjára ami csak neki készült!
Hivatkozz a meglepkékre, ez garantálja a VIP bánásmódot :-)
http://www.ekszerpalota.hu/termekkategoria/eljegyzesigyuru/

Már esküvőt tervezitek és kell benne a profi segítség aki leveszi a vállatokról a terhet és olyan romantikus és különleges estét szervez nektek ami életre szóló élmény lesz akkor ezt a csapatot keresitek.
Hivatkozzatok a Meglepkékre és minden vágyatokat teljesítik :-)
https://luxuryevent.hu/

Kérdésem van a termékről!

Vásárold meg elektronikus utalvány (E-utalvány) formájában a programot, és töltsd le azonnal akár hétvégén is!

VéleményekEddigi értékelések: 3

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Z. Tamás
2016-07-12 13:14
Szervezés
Nagyon szépen köszönjük a képeket és úgy alapjában véve az egész esemény lebonyolítását. Egész egyszerűen nagyszerűek voltatok. Kedvesemnek egész estig fájt a feje a sok sírástól és ez szerintem mindent elmond :) Még egyszer köszönjük szépen ;)
Z. Tamás
2016-07-12 13:15
Szervezés
Nagyon szépen köszönjük a képeket és úgy alapjában véve az egész esemény lebonyolítását. Egész egyszerűen nagyszerűek voltatok. Kedvesemnek egész estig fájt a feje a sok sírástól és ez szerintem mindent elmond :) Még egyszer köszönjük szépen ;)
Nikolett
2017-11-29 09:29
Úgy ahogy volt az egész :-)
Köszönjük ezt a csodás élményt! Hihetetlen profi szervezés, minden a helyén volt időre, pontosan, ahogy elképzeltem. Idő szűkében is megoldottak mindent, épp úgy ahogyan kértem. Jó érzés, hogy a szervezőknek is ugyanolyan fontos volt, hogy egyedi élményt nyújtsanak, mint nekem. Profik! :-))
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!