Kategóriák

Ötletek, céges ajándék nyugdíjba vonulásra

A céges ajándék nyugdíjba vonulásra széles választékban elérhető manapság, ám a választott meglepetés jellegét illetően korántsem mindegy, melyik mellett tesszük le a voksot. Élményt ajándékozni a legszebb dolog, hiszen ezzel valóban valami olyat nyújthatunk, amivel gazdagabbá válik a megajándékozott. Mindez kiemelt szerephez jut akkor, amikor nyugdíjról van szó, ugyanis ez valahol magában rejti annak a szomorúságát, hogy az évek bizony igencsak eljárnak az ember felett. Az élményjellegű céges ajándék nyugdíjba vonulásra tehát a legjobb választásnak bizonyul. De mégis milyen meglepetés mellett tegyük le a voksot? 

A választás során azt mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy milyen érdeklődési körrel rendelkezik a megajándékozni kívánt. Jó hír azonban, hogy a Meglepkék ajándékai becserélhetőek, ha tehát mégsem sikerülne eltalálni a megajándékozott ízlését, akkor gond nélkül választhat másikat a kínálatból. De hogy mégis nyújtsunk valami támpontot arra vonatkozóan, hogy milyen lehetőségek bizonyulnak a leginkább keresettnek, tarts velünk, és válogass jobbnál-jobb ötleteink közül!

Népszerű céges ajándék nyugdíjba vonulásra: autós élmények a Hungaroringen

A Forma 1 rengeteg rajongót tudhat magáénak az idősebb korosztály köréből is. Ha a céges ajándék nyugdíjba vonulásra ajánlott típusai kerülnek szóba, akkor az autós meglepetések mindig előkelő helyen szerepelnek azok között. Nem véletlen, hiszen a Forma 1-es autó kipróbálása minden rajongó szívét megmelengeti. A sebesség és az adrenalin megszállottjai egyébként többféle luxusautót is kipróbálhatnak a Hungaroringen, így lehetőség van Lamborghini Gallardo vagy például Mustang GT 500 kormánya mögé is beülni, és kipróbálni a lóerőket. Az autózás megszállottjai egyébként próbára tehetik vezetési képességeiket Bigfoot, vagy off road programok alkalmával is, sőt, katonai járműveket is vezethet a megajándékozott.

Férfias program profi lőtéren

Az akciófilmek szerelmesei számára a lövészet remek céges ajándék nyugdíjba vonulásra. A valódi, éles lőfegyverek kipróbálásához a megajándékozott magával vihet valakit, a lőtéren a profi csapat pedig gondoskodik arról, hogy maximálisan biztonságos, mégis akciókban gazdag kalandban legyen része az ünnepeltnek.

Egyedi Oscar szobor az elismerés jeléül

Az Oscar szobor kiváló céges ajándék nyugdíjba vonulásra, ugyanis egyedi, gravírozható felirattal látható el, így ez a kézzel fogható meglepetés örök emlék marad majd. Választható akár élményajándék mellé is, ezzel még tökéletesebbé téve pillanatot.

Extrém programok a levegőben bevállalósaknak

Bár korosztályból adódóan a fiataloknál talán kevesebben érdeklődnek az extrém sportok iránt, de a kivétel erősíti a szabályt. Ha minden álma az az ünnepeltnek, hogy kipróbálja a tandemugrást, egyszer világháborús gépekkel repülhessen, vagy siklóernyőzés keretein belül fedezze fel hazánk legszebb tájait, add meg neki a lehetőséget rá! A kevésbé bevállalósaknak a sétarepülés, a helikopteres városnézés, vagy a hőlégballonozás ajánlottak.

Az élményjellegű meglepetések korosztálytól függetlenül remek választásnak bizonyulnak. Nem más támasztja ezt alá, mint az, hogy a tapasztalatok szerint az idősebb korosztályt tagjai közül is sokan részesítik előnyben az efféle meglepetéseket. Az extrémitások, vagy egyszerűen csak a különleges élmények megéléséhez sosem lehet túl idős az ember. Az élményjellegű céges ajándékok nyugdíjba vonulásra hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a megajándékozottnak egy újabb pontot sikerüljön kipipálnia bakancslistájáról.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!