Kategóriák

Ötletes céges programok csapatépítéshez

Céges programok tömkelegét ismerjük. De vajon melyik a jó céges program és melyik a rossz? Vagy ha már a cég közös programot szervez, az egyszerűen jó? Létezik komoly céges összejövetel, beszélgetős laza buli, csapatépítő kellemes tréning, extrém játékok, versenyek és még sorolhatnánk. Természetesen, hogy melyik csapatnak mi a jó, az nagyon sok mindentől függ. Az valahol teljesen természetes, hogy nem ugyanazt fogja élvezni a félig nyugdíjas kor előtt álló csapat, mint a frissen munkába állt fiatalok, de az is biztos, hogy a két bandának nem is ugyanarra van szüksége – hiszen nyilván az idősebbek már sok éve együtt is dolgoznak, a fiatalok pedig talán még csak pár hónapja, vagy pár éve kerültek egy csapatba. Nem kínálhatjuk, és nem adhatjuk ugyanazt nekik. Mondunk egy pár ötletet, hogy melyek a legjobb céges programok csapatépítéshez, és közben próbáljuk azt is sugallni, hogy milyen típusú csapatnak való a program.

Kezdjük a hagyományos összejövetellel, ami elsősorban inkább a vegyes társaságoknak ajánlott, inkább azoknak, ahol többen vannak, mint 20-25 személy. Legyen a céges program egy exkluzív vacsora egy úszóházon, amelyet egy motorcsónakázás követ – természetesen csak azok számára a motorcsónakázás, akik szeretnék, a többiek maradhatnak az étteremben, élvezhetik a kilátást, a kellemes környezetet, a finom borokat és a jó ételeket. A céges programok közül talán a vacsora, az éttermi összejövetel az egyik leghagyományosabb formája. Természetesen ez is egy nagyon jó és kellemes élmény, ami összehozza a csapatot, ugyanakkor sokak számára ez kissé unalmas. Ezért is mondtuk, hogy ez inkább az idősebb vagy a vegyes korosztályú társaságokat érinti. Mivel a különféle csapatépítő játékokhoz már általában túl soknak számít a 20-on felüli létszám, így akik tényleg sokan dolgoznak együtt, azoknak kiváló a vacsi. És hát itt sem kell sem unatkozni, sem feszengeni…

Ha ettől egy kicsit ötletesebbre vágyunk a céges programok közül, és elég belevaló is a csapat, akkor válasszunk valami extrémebbet, amellyel kihívjuk a versenyszellemet is az emberekből és kiváló csapatszellemet kreálunk – mondjuk legyen ez az Airsoft képzés. Az airsoft egy kiváló szabadidős sport, ahol két csapat verseng egymással, méghozzá fegyverekkel. Még mielőtt bárki is megijedne, ezek a fegyverek élethűek ugyan, de csak műanyag lövedékeket lövellnek ki magukból. Nem mondjuk, hogy nem fáj, amikor eltalál, de nem okoz semmi komoly sérülést, az adrenalintól pedig szinte nem is érzed a fájdalmat. Szerintünk nem is kell elmondani, hogy kiknek ajánlott ez a vicces, de nagyon komolyan is vehető verseny a műanyag golyós fegyverekkel.Már volt egy élménydús vacsoránk és egy extrém lövöldözésünk, a harmadik céges móka a művészet iránt érdeklődő és nyitott, a kissé elvontabb, gondolkodó társaságoknak ajánlott – természetesen azért nem csak, kivételek mindig vannak. Fessétek meg Monet, Van Gogh vagy Klimt világhírű képeit! Nem kell megijedni, hiszen ehhez egy csepp kézügyességre sincs szükség, mert egy speciális festési technikáról van szó. Ez egy olyan a céges programok kínálatából, amely garantáltan kötetlen légkört, jó hangulatot, kreatív alkotást és sikeres végterméket ígér – az sem mindegy ugye, hogy van-e sikerélmény… Külön kérésre akár saját ötleteket is festhettek!

Legyünk bátrak, merészek, szeressük a kihívásokat, vagy inkább pihenjünk, iszogassunk és beszélgessünk egy finom vacsora mellett, vagy alkossunk együtt és az alkotásokon keresztül nyíljunk ki egymás felé. Bemutattunk három olyan céges programot, amely három típusú csapatot fog meg, de az biztos, hogy mindegyik csapatra felejthetetlen élmény vár, ha a céges programok közül valamelyiket kiválasztják.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!