Kategóriák

Páros SPA élmény barátnőknek, Tápláló virágszirmok

hdI_massage.jpg
spa1.jpg
spa2.jpg
spa3.jpg
hdI_massage.jpg
megrendelem

Termékismertető

Egzotikus virágok hidratáló, regeneráló arc- és testkezelése, melyek friss, nőies illattal táplálják a testet és a lelket egyaránt!
Az arckezelés tiaré virágának E-vitaminban és anti-oxidánsokban gazdag kivonata gátolja a bőr öregedését, mélyen hidratál, miközben tökéletes védelmet nyújt a Nap ellen.
A tiaré virág jótékony hatása után sheavajas, tápláló testmasszázs varázsolja bársonyossá a bőrt a magnólia bódító, egzotikus esszenciájával.
 
A csomag tartalma:
2 x 30 perces Tiaré arcmasszázs
2 x 60 perces magnólia shea vajas masszázs

Kérdésed van? Hívj minket az alábbi telefonszámok egyikén 06 30 4767 201, 061 303 9379 vagy írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Egzotikus virágok hidratáló, regeneráló arc- és testkezelése, melyek friss, nőies illattal táplálják a testet és a lelket egyaránt! Az arckezelés tiaré virágának E-vitaminban és anti-oxidánsokban gazdag kivonata gátolja a bőr öregedését, mélyen hidratál, miközben tökéletes védelmet nyújt a Nap ellen. A tiaré virág jótékony hatása után sheavajas, tápláló testmasszázs varázsolja bársonyossá a bőrt a magnólia bódító, egzotikus esszenciájával.

A csomag tartalma:

  • 2 x 30’ Tiaré arcmasszázs
  • 2 x 45’ vagy 60’ magnólia shea vajas masszázs
Cikkszám: spaelmeny9
49 600 Ft
39 055 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 49 600 Ft / 1 db
Kérdésem van a termékről!

VéleményekEddigi értékelések: 1

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Bartus Lilla
2016-02-26 13:47
Szuper kis délután volt! A pasim nem szereti a hasonló programokat, erősködött, hogy inkább a barátnőmmel menjek, de végül sikerült rábeszélnem és elkísért. Persze aztán nagyon élvezte a fürdőt és a masszázst is, pihentünk, egymásra hangolódtunk. ;-)
Facebook
Az oldal tetejére