Kategóriák

Páros tandemugrás

ejtoernyos- tandemugras.jpg
ejtoernyos- tandemugras3.jpg
ejtoernyos-tandemugras 2.jpg
ejtoernyos- tandemugras4.jpg
ejtoernyos- tandemugras.jpg
Cikkszám: tandem2
135 000 Ft
106 299 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 135 000 Ft / 1 db

Termékismertető

A páros tandemugrás, ejtőernyőzés tökéletes meglepetés egy extrém szerelmespár számára, ha kevésbé extrém a páros, akkor pedig pont azért remek ötlet, hogy végre átéljenek valami igazán adrenalin dús élményt!

Felejthetetlen program lesz együtt megtapasztalni a 45-50 másodperces szabadesést és az azt követő lebegést.
Semmihez sem fogható, amikor szívünk a torkukban lüktet, és csodás érzés járja át testünk minden porcikáját. Erről szól a tandemugrás, az ejtőernyőzés.
A biztonságot a tapasztalt tandempilóták garantálják, a kézi kamerás felvétel pedig tesz róla, hogy megmaradjon az utókor számára is a tandemugrás.
A felszállás Siófok-Kiliti reptéren történik. A páros ugyanabból a helikopterből ugrik, és néhány másodperces eltéréssel követik egymást. 3500 méteres magasság, zuhanás, ereszkedés az ejtőernyővel, végül pedig a kedélyes landolás, ez a tandemugrás.

Maximális súlyhatár 100 kg/fő!

FONTOS!!!

A tandemugrás, mint extrém sport minden biztonsága mellett igen veszélyes is lehet, ezért jól fontold meg, hogy kit választasz!
Sajnos megjelentek a piacon olyan tandemugró csapatok, akik nem megfelelő felszereléssel, képzetlenül; ellenben jóval alacsonyabb áron kínálják szolgáltatásukat.
Ne dőlj be! Bízd magad profikra! – Tandemugró csapatunkat nem véletlen választja CSAK évente több mint 200 tandem utas.

Az élményprogram helyszíne: Siófok-Kiliti.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.

Kérdésem van a termékről!

Vásárold meg elektronikus utalvány (E-utalvány) formájában a programot, és töltsd le azonnal akár hétvégén is!

VéleményekEddigi értékelések: 3

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Komáromi Tamás
2015-01-22 16:28
Kedves Meglepkék!

A tandemugrás élmény felejthetetlen, amikor kiugrottunk a gépből az valami fantasztikus érzés volt, ahogy zuhanunk a 'semmibe'. Már a barátaimnak, ismerőseimnek is ajánlottam, hogy mindenképp próbálják ki, és én is tervezem, hogy fogok még ugrani. A fiúk nagyon rendesek voltak.

Üdvözlettel, Komáromi Tamás
Cs. Albert
2016-03-03 08:56
A megadott határidőben találkoztam a csapattal, korrektek, segítőkészek és jó fejek voltak. Minden rendben lezajlott , az ugrás igazán nagy élmény volt !
Az ígért határidőre megkaptam a videót és a képeket is, profi minőségben.
Köszönöm a szervezést !


F. Levente
2016-03-10 11:10
Tisztelt Mindenki!!! A hétvégére nem lehet szavakat találni, sikerült meglepnem -vagy meglepkék- a feleségemet,minden jól sikerült. Érdekes volt, hogy bár 20 éve szeretett volna ejtőernyőzni, s Neki nincs is tériszonya,azért ficergett a babszem, mikor megmondtam, hogy hova megyünk. Aztán ott a reptéren olyan emberekkel találkoztunk ,akiknek a habitusuk, kedvességük,jókedvük minden aggodalmunkat eloszlatta, és anélkül,hogy rábeszéltek volna, a feleségem élménye, és az ottani légkör annyira magával ragadott, hogy én is komolyan fontolóra vettem, hogy valamikor ugorjak egyet. Feleségem ott-akkor is ugrott volna még, a 15 éves fiam is nagyon rákattant az ügyre, s én is komolyan tervezem. Úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek, mert az ugrás élménye és az ottani légkör teljesen új élményt adnak az embernek. Úgyhogy örülök, hogy Önökre/Rátok akadtam, s azt hiszem, hogy fogunk még "találkozni". Köszönök mindent!
Facebook
Az oldal tetejére