Kategóriák

Polaris Auto-quad túra gyerekeknek

polaris9.jpg
polaris10.jpg
polaris11.jpg
polaris12.jpg
polaris9.jpg
Cikkszám: polaris3
49 990 Ft
39 362 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 49 990 Ft / 1 db

Termékismertető

RZR Off Road járgányokkal gyerekeknek

Egy igazán egyedi autocross és quad meglepetés élményt gyúrtak össze a Polarisnál. Off Road Élménynek egy igazán feltuningolt variációja gyerekeknek, itt érzed a port, a sarat, a szél belecsap az arcodban. Mentek hegyen, völgyön, erdőben, vízmosásokon.
Mi a Meglepkéknél kipróbáltuk! Egyszerűen állat volt. Olyan szabadság, vadság és erő érzése van a sofőrnek, mintha valami giga, kontinenst megkerülő expedición venne részt.

Amit mi kínálunk nem egy egyszerű sportág és nem is egy egyszerű vezetés. Ez egy Polaris Ranger 900
Motor típusa: 4 ütemű 2hengeres
Lökettérfogat: 875 cm3
Lóerő:  60
Sebesség váltó fajtája: ékszíj automata
Szállítható Személyek száma:  3 fő( 1 fő instruktor és 2 utas) itt lehet gyerek is a sofőr, mert az instruktor rá tud segíteni a gáz adagolásnál még ha a csemete nem is éri el a pedálokat.
A vagy B kategóriával vezethető

Minden nemében egyedülálló és sokkal több mint egy offroad, messzebbre mutat. Olyan speciális eszközökkel ismerkedhetnek meg, amikkel nagyon ritkán vagy egyáltalán nem találkozhat a hétköznapi életben, de még a köztudatban sem. Gépeink egyedülállóak és minden tekintetben speciálisak. Nem csak kinézetükben, de tulajdonságaikban is magasan teljesítenek. Amit minden szolgáltatásunk garantáltan kínál: izgalom és felejthetetlen élmények.
Szolgáltatásainkat nem korlátozzuk területekre.  Helyszín Somogy megye, Kaposfüred. Találkozó a megadott helyszínen. Gyors fejtágítás, műszaki és vezetési ismeretek elsajátítása.
Ha ezekkel megvagyunk irány A TEREP! Instruktor kolléga azonnal látja milyen tapasztalattal rendelkezik a megajándékozott és olyan mértékben adagolja neki az élményt. :-)
Csak kijárt utakon megyünk ahol főleg a mezőgazdasági munkagépek járnak. Elképzelheted milyen mindőségüek ezek az utak. :-) De ez a lényeg, ez a legállatabb, hogy ezekkel a méregzsákokkal átmentek mindene, legyőztök minden akadályt, de nem károsítjuk az erdőt, a mezőgazdasági területeket, terményeket. Erre mindig figyelünk!
A Polaris gépekkel közúti azaz szilárd útburkolatú és teljesen extrém terep viszonyokon is hatékonyan használhatók. A túrákon kipróbálunk minden burkolatot.

Ha ezt az Extrém Élményt szeretnéd ajándékozni vagy egyszerűen csak te magad ki akarod próbálni, haverokkal átélni akkor Megrendelés gomb és már intézzük is.

Az élményprogram helyszíne: Kaposfüred.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.

Kérdésem van a termékről!

Vásárold meg elektronikus utalvány (E-utalvány) formájában a programot, és töltsd le azonnal akár hétvégén is!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére