Kategóriák

Súlytalanság

sulytalansag8.jpg
sulytalansag8.jpg
sulytalansag1.jpg
sulytalansag2.jpg
sulytalansag10.jpg
sulytalansag5.jpg
sulytalansag9.jpg
sulytalansag7.jpg
sulytalansag6.jpg
Cikkszám: sulytalansag
1 296 000 Ft
1 020 472 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 1 296 000 Ft / 1 db

Termékismertető

A Meglepkék elhozták Neked a világ legeszméletlenebb programját: a súlytalan repülést!

A szovjet asztronautákat kiképző repülőbázison lehetőséged van Neked, a csapatodnak vagy a megajándékozottadnak kipróbálni, milyen az, amikor nem hat a testedre a gravitációs erő, szabadon lebegsz. Bepillantás az űrutazás legkellemesebb részébe űrsikló nélkül!

A 3 napos moszkvai kirándulás legizgalmasabb pontja az 1,5 órás zéró gravitációs repülés, melyre a világ leghatalmasabb repülője viszi el a bátor utasokat. (első nap érkezés, és szabad program, második nap a repülés, majd 3. nap elutazás)

A repülőről:

AZ IL-76 MDK típusú repülő nagyobb, mint a legnagyobb utasszállító Airbus. Extra biztonságos, hiszen az utastere teljesen kárpitozott, puha bevonatú, kampóktól, sarkoktól és éles tárgyaktól mentes, így nem tud semmilyen sérülést okozni az utasoknak.

Gigászi méretéhez extrém sebesség párosul, amellyel el tudja érni, hogy az utasok szabadon lebeghessenek a belsejében.A repülésről:

A nagyjából másfél órás program során 10-15 szabadeséses szakaszt idéz elő a pilóta (25-30 mp hosszúságúak ezek az etapok). Ezt egy úgynevezett Kepler parabola (45°-os emelkedésű és esésű haranggörbe) útvonal során éri el, amelynek felső holtpontja 9500 méteres magasságban van (ezen a szakaszon tapasztalható a súlytalanság is), alsó holtpontja pedig 6000 méteren.

A programon egyszerre 14 fő vehet részt, őket egészíti ki a profi oktatókból, a pilótákból és a 2 orvosból álló szakmai csapat.

A teljes programról:

 • A repülés napja egy tájékoztatóval és egy orvosi vizsgálattal kezdődik (a repülés előtti 2 hétben egy általános orvosi vizsgálatra el kell mennie a résztvevőnek, ennek az igazolását el kell hozni)
 • egy ejtőernyős oktató eligazítást tart a gépen, majd
 • következik a felszállás
 • a haranggörbe útvonalon mintegy 1,5 órán át halad a hatalmas repülő, amely belső terében az utasok átélhetik a zéró gravitáció érzését, szabadon lebeghetnek.

Kinek nem való ez a program?

 • annak, aki magas vérnyomásban vagy egyéb szív és érrendszeri megbetegedésben szenved, gerinc problémákkal küzd, esetleg épp arcüreg gyulladása van
 • annak, aki fél a repüléstől, a zárt terektől
 • annak, akiben nincs kalandvágy, aki nem vágyott soha az űrbe

Kinek való ez a program? Annak,

 • aki imád repülni, mindig is asztronauta szeretett volna lenni titkon
 • aki egy eszetlenjó csapatépítőt szeretne a munkatársainak, ami a cég életének leglegendásabb programja lesz
 • aki valami olyat keres, ami biztonságos mégis az űrutazás élményét nyújtja
 • aki élete legszórakoztatóbb programját szeretné átélni, amikor a fizika órán tanultak egyszerűen nem működnek.. amikor látod, hogy a vízcseppek lebegnek, a tested semmi sem húzza a föld felé le

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd Te magad kipróbálni, esetleg az életedben legfontosabb embert szeretnéd meglepni valami lekörözhetetlennel, vagy egyszerűen csak az év munkahelye címre gyúrsz, akkor ne habozz! Rendeld meg a zéró gravitációs repülés programunkat!

A programra havonta egy alkaéommal van lehetőség.

A repülés ára 4.000 EUR ezért függ az aktuális árfolyamtól.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!

Kérdésem van a termékről!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!