Kategóriák

Prémium üzleti ajándék cégeknek

Az üzleti ajándék cégeknek nem csak a cégvezetők, de akár az egész kollektíva számára is remek választásnak bizonyulnak. A választás során nem csak az értékhatárt érdemes jól belőni, de a meglepetés jellegét is. Az élményajándékok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek, és nincs ez másként akkor sem, ha céges ajándékozásról van szó. Az image építése és a kapcsolatok javításának céljából megéri a prémium kategóriát választani, hiszen ezzel a megajándékozott a különlegesség érzetét is kapja. 

Üzleti ajándék cégeknek a legmagasabb kategóriában

Mi adható azoknak, akiknek tulajdonképpen mindenük megvan? A céges ajándékozás prémium kategóriáját az olyan élmények jelentik, amelyek valóban egyedülállóak, és egy életen át felejthetetlenek maradnak. MIG 29-es repülővel legtöbben csak repülőnapokon és kiállításokon találkoznak. Éppen ebben rejlik az egyedisége a vele történő repülés lehetőségének. Az extrém élmények és az adrenalin megszállottjai számára akár céges ajándékozás alkalmával is remek választásnak bizonyul az akár 18 kilométeres magasságban történő repülés, valamint a program során megtapasztalható manőverek izgalma. A cégvezetők és extrém kalandokat kedvelő megajándékozottak számára további extra lehetőségként Business class kirándulás is áll rendelkezésre.

Bungee Jumping orosz helikopterből

Adrenalin függők számára ajánlott az a különleges Bungee Jumping, amelyre Európában is egyedülálló módon, helikopterből ugorva kínál a program lehetőséget. A Heligungee-nak keresztelt élményről ajándék felvétel is készül 2GoPro kamerával, hogy a haverok és a családtagok is részesei lehessenek mindannak, amit a néhány másodpercnyi szabadesés, és az utána átélhető páratlan panoráma nyújt.

VIP élmények az egész csapat számára

Kiváló üzleti ajándék cégeknek az a program, mely során a szovjet asztronautákat kiképző repülőbázison nyílik lehetőség a súlytalanság megtapasztalására. A programon egyszerre 14 fő vehet részt, így akár az egész csapatnak remek választás lehet az extrém, összesen három napos élmény. A felülmúlhatatlan ajándék saját részre, vagy személyes ajándék gyanánt is megállja a helyét. Az IL-75 MDK típusú repülővel a pilóta 10-15 szabadeséses szakaszt idéz elő, amelyek során átélhető a súlytalanság érzése, méghozzá teljesen biztonságos körülmények között. Az észveszejtően jó program remek üzleti ajándék cégeknek, mely felejthetetlen élményt jelent majd a résztvevőknek.

Száguldás a Hungaroringen

Garantált exkluzív élményt kínál az igazi Forma 1-es autó vezetése. A száguldó cirkusz rajongóinak tökéletes választás a VIP meglepetés, mely során egész napos program várja a megajándékozottat. Az üzleti ajándék cégeknek, egyszemélyes jellege miatt főként vezetőknek, az üzleti kapcsolatok javítása, valamint az együttműködés megköszönése érdekében javasolt. Az érdeklődők többféle csomag közül válogathatnak, melyek mindegyike remek döntés az autók és a száguldás szerelmesei számára.

A prémium kategóriás ajándékok mellett természetesen jó választásnak bizonyulnak az olyan szolgáltatások is, mint például a limuzinbérlés. Ez az egész csapat számára alkalmas a közös program helyszínének megközelítésére. Az egyszemélyes, főként üzleti partnereknek szóló VIP meglepetések egyedülálló területét képviselik a céges meglepetéseknek, amelyekkel garantáltan nem lehet mellélőni. Az üzleti ajándék cégeknek nagymértékben elősegítheti az együttműködést, valamint a saját cég image-e is jelentősen javítható ilyen módon.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!