Kategóriák

Romantika és lánykérés

A romantikus ajándékok korosztálytól függetlenül garantáltan betalálnak, és olyan élményt kínálnak, amely közelebb hozhatja egymáshoz a partnereket. Mindig is szerette volna meglepni kedvesét egy igazán romantikus vacsorával? Netán céllal, leánykérés alkalmával tenné ezt? Itt a remek alkalom, hiszen a romantikus vacsora vagy piknik keretein belül tegye meg ezt. 

 

A Balaton, a Gellért-hegy, vagy egy exkluzív helyszínen megrendezett program megadja azt a környezetet a romantikázáshoz, amely maradandó élményeket jelenthet mindkét fél számára. A fenséges gasztronómiai élmények, a varázslatos tájak, a naplemente szépsége a romantikus ajándékok egyedi sajátosságai. Most valóra válthatja azoknak a romantikus filmeknek a jeleneteit, melyekről partnere talán titokban már sokszor álmodozott. 

 

Akár ünnepi tűzijáték közben, moziban, nosztalgiavonaton, vagy a víz alatt, búvárkodás közben is megkérheti partnere kezét, így a közös élet első jelentős mozzanata is örökre emlékezetes marad majd. A romantikus ajándékok között természetesen megtalálhatóak a nők körében igen népszerű stílustanácsadással, wellness élményekkel kapcsolatos meglepetések is.

85 000 Ft -tól 66 929 Ft + Áfa
114 990 Ft -tól 90 543 Ft + Áfa
69 990 Ft -tól 55 110 Ft + Áfa
29 000 Ft -tól 22 835 Ft + Áfa
255 000 Ft 200 787 Ft + Áfa
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!