Kategóriák

Spetsnaz, Speciális Orosz katonai kiképzés - félnapos tréing 6 fő részére

onvedelem1.jpg
onvedelem1.jpg
onvedelem6.jpg
onvedelem5.jpg
onvedelem4.jpg
Cikkszám: spetsnaz2
150 000 Ft
118 110 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 150 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Mit szólnátok egy katonai kiképzéshez?
Most olyan kiképzésre hívunk titeket, amin a speciális egységek és a profi fegyveres erők szoktak részt venni.
Persze az orosz katonák sem 4 óra alatt fejlődnek fel a mesterszintre, így ez egyfajta ízelítőként szolgál. Ne aggódjatok, ennek ellenére olyan feladatokról van szó, amelyek kizökkentenek a komfortzónátokból és a végére garantáltan elfáradtok.

Gyertek és vegyetek részt ezen a 4 órás programon, amelyet maximálisan kihasználunk.
Az első etapban átadjuk az orosz katonai önvédelmi technika alapjait. Ennek során olyan alattomos és hatékony fogásokat sajátíthattok el, amelyeket akár az utcai konfliktusoknál is bevethettek.
Ezt az önvédelmi rendszert a legkisebb kolléganődtől kezdve a jó erőben lévő kollégádig mindenki elsajátíthatja, mert úgy van kidolgozva, hogy a fizikai erőtől és a testalkattól függetlenül megtanulható legyen.
Ütéseket és rúgásokat fogtok bevinni, megismeritek a test érzékeny nyomáspontjait és az egyszerű lefegyverzési technikákat.

Ha koncentráltok, a gyakorlatok végére ösztönösen tudni fogjátok, a test melyik pontjára kell bevinnetek a találatot.
A kiképzés második felében komolyabb szituációkat veszünk elő. Például megmutatjuk, mi a teendő, amikor késsel fenyegetnek.
Olyan fogásokat fogunk mutatni, amivel reflexszerűen reagálhattok egy-egy váratlan helyzetben – talán ti is meglepődtök majd azon, mennyire könnyen a saját előnyötökre fordítható egy-egy ilyen szituáció.
Átadjuk nektek a koordinációs drilleket, megmutatjuk az alapvágásokat, elmondjuk a test melyik felületét támadjátok és persze nem marad ki a repertoárból a védekezés sem, vagyis az ütések és a rúgások elhárítása.
Szerintünk már a leírásból látszik, hogy egy igen tartalmas program elé néztek, ami alatt jócskán megcsappannakaz energiaraktáraitok. Nyugodjatok meg, gondoskodunk ezek utántöltéséről, mindig lesz kikészítve egy kis szendvics, energiaszelet és persze frissítők.

Az élményprogram helyszíne:: Budapest XIII. kerület
Időtartam: 4 óra
Létszám: 6-12 fő (javasolt a résztvevők páros száma)
A kiképzést a XIII. kerületi termünkben alapozással kezdjük, bemelegítés után egy gyors elmélet és áttekintés következik, hogy szellemileg is felkészüljenek a résztvevők.

Kiegészítés
A program megjelölt személyenkénti ára 6 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.

VéleményekEddigi értékelések: 1

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
István
2017-07-30 15:34
Nagyon jól éreztük magunkat! 5 barátommal vettem részt a programon és az instruktorunk mindannyiunkkal türelmesen és szintünkhöz méltóan bánt (abszolút kezdõ volt mindenki a társaságban). Érdekes volt a program ami tulajdonképpen négy különálló részbõl állt. Dolgoztunk gyakorló késsel és pisztollyal is. Ahogy az oktatónk is mondta az orosz katonákat se 4 óra alatt képzik ki, de a négy órát maximálisan kihasználva, egy nagyon élvezhetō és érdekes izelítõt/élményt kaptunk. Bátran ajánlanám a programot mindazoknak akiket valaha érdekelt az önvédelem!
Facebook
Az oldal tetejére