Kategóriák

Spetsnaz, Speciális Orosz katonai kiképzés - egy napos tréing 6 fő részére

onvedelem8.jpg
onvedelem8.jpg
onvedelem1.jpg
onvedelem3.jpg
ereszkedes1.jpg
Cikkszám: spetsnaz1
210 000 Ft
165 354 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 210 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

A speciális program különlegessége:
A résztvevők valódi kiképzésben részesülnek
Profi fegyveres erőket, speciális egységeket oktató kiképzők irányítják a programot
Nem egy unalmas, csak megmutatom elmesélem edzésről van szó, hanem valóban tanulnak a résztvevők

Miért válasszuk az egész napos speciális tréninget?
Nem lesz unalmas egész nap csak ezt csinálni?
A válaszunk nagyon határozott: Még kevés is lesz!
Mert nem egy helyszínen lesztek.

Az élményprogram helyszíne:: Budapest XIII. kerület és Szentendre
Időtartam: 8 óra
Létszám: 6-12 fő (javasolt a résztvevők páros száma)
A kiképzést a XIII. kerületi termünkben alapozással kezdjük, bemelegítés után egy gyors elmélet és napi áttekintés következik, hogy szellemileg is felkészüljenek a résztvevők.

Az első harmadban az Orosz katonai önvédelmi technikákra koncentráltok. Olyan direkt, hatékony kissé alattomos fogásokat gyakoroltok, melyekkel az utcán bármilyen konfliktus alkalmával reagálhatunk váratlan és előreláthatólag kellemetlen helyzetekre: buliban lökdösődés, ruha megfogás, fojtás, lefogás.
Ez az önvédelmi rendszer úgy lett kialakítva, hogy mind a katonai mind a civilek számára könnyen elsajátítható legyen, testalkattól és fizikai erőtől függetlenül. Elsajátíthattok ütés- és rúgás technikákat, megismeritek a test érzékeny nyomáspontjait, egyszerű lefegyverzési technikákat tanulhattok meg.

Itt egy kis szélsőségességet is kipróbálunk, amikor valaki késsel fenyeget minket.
Nem lesz varázslás, nincs himi-humi. Annyira ismerhetjük orosz barátainkat, hogy a leghatékonyabb technikát dolgozták ki, mellyel reagálhatunk és a várható sérülést minimalizálhatjuk hasonló támadás, fenyegetés során.
Ez az izgalmas kategória, amikor az ember csak ámul, hogy mennyire egyszerű és mennyire könnyen megfordítható egy-egy vesztesnek látszó szituáció.
Alap vágásokat, szúrásokat, koordinációs drilleket sajátíthattok el, megismeritek a test támadható felületeit, megtanuljátok, hogyan háríthattok késsel ütések vagy rúgások ellen.

Második harmadban kitelepülünk Szentendrére és valós körülmények között gyakorolunk kötéltechnikákat, adrenalin növelő ereszkedéseket, több szintes épületek tetejéről vagy ablakaiból való kiugrást, kilépést, fejjel lefelé való ereszkedést.
Tériszonyosoknak kicsit ijesztőnek tűnhet, de itt ők is legyőzhetik profi támogatással rettegésüket a magasságtól.

A tréning utolsó fázisában jöhet az utolsó Adrenalin bomba, a lövészet éles fegyverekkel.
Teljes fegyverismereti oktatás maroklőfegyverekkel, tárazás, célzás légzéstechnikák. Ha ezeket átvettük, akkor jöhet a céltábla gyilkolás, pontlövészet 9mm Glockkal és 9mm Sig Sauerrel 50-50 lövéssel.

Az egész napos program során többször megéhezik, megszomjazik a csapat, így minidig lesznek készen szendvicsek, energiaszeletek, ásványvíz és üdítő, ebéd időben pedig Szentendrén rotyogni fog a gulyás vagy paprikás krumpli finom házikolbásszal puha kenyérrel.

A nap végén garantáljuk hogy fáradtak lesztek, testeteken pár helyen érezni fogjátok, hogy sajog a gyakorlástól, ütéstől, még kicsit remeg a kezetek a lövészettől, de nagyon jó érzés lesz. Olyan lesz mintha kicsit felvérteztünk volna titeket egy olyan világba ahol rossz dolgok is történhetnek.

Kiegészítés
A program megjelölt személyenkénti ára 6 főre vonatkozik, 12 fő esetén 29 000 Ft / fő, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.

VéleményekEddigi értékelések: 1

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
István
2017-07-30 15:34
Nagyon jól éreztük magunkat! 5 barátommal vettem részt a programon és az instruktorunk mindannyiunkkal türelmesen és szintünkhöz méltóan bánt (abszolút kezdõ volt mindenki a társaságban). Érdekes volt a program ami tulajdonképpen négy különálló részbõl állt. Dolgoztunk gyakorló késsel és pisztollyal is. Ahogy az oktatónk is mondta az orosz katonákat se 4 óra alatt képzik ki, de a négy órát maximálisan kihasználva, egy nagyon élvezhetō és érdekes izelítõt/élményt kaptunk. Bátran ajánlanám a programot mindazoknak akiket valaha érdekelt az önvédelem!
Facebook
Az oldal tetejére