Kategóriák

Spetsnaz, Speciális Orosz katonai kiképzés - egy napos tréing 6 fő részére

onvedelem8.jpg
onvedelem8.jpg
onvedelem1.jpg
onvedelem3.jpg
ereszkedes1.jpg
Cikkszám: spetsnaz1
210 000 Ft
165 354 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 210 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Bújjatok egy napra az orosz katonák bőrébe!
Szedd össze a csapatot és készüljetek fel arra, hogy egy igazán kemény kiképzés vár rátok. Persze az orosz katonák sem 8 óra alatt válnak mesterré, így ez egyfajta ízelítőként szolgál.
De ne aggódjatok, ettől függetlenül olyan feladatokat kaptok, amelyek kizökkentenek a komfortzónátokból és a végére garantáltan elfáradtok.

Az első etapban bemutatjuk az orosz katonai önvédelmi technika alapjait, olyan alattomos és hatékony fogásokat sajátíthattok el, amelyeket akár az utcai konfliktusoknál is bevethettek.
Ezt az önvédelmi rendszert a legkisebb kolléganődtől kezdve a jó erőben lévő kollégádig mindenki elsajátíthatja, mert úgy van kidolgozva, hogy a fizikai erőtől és a testalkattól függetlenül megtanulható legyen.
Ütéseket és rúgásokat fogtok bevinni, megismeritek a test érzékeny nyomáspontjait és az egyszerű lefegyverzési technikákat.
Ha igazán koncentráltok, a végére ösztönösen fogjátok tudni, a test melyik pontjára kell bevinnetek a találatot.

A kiképzés második felében komolyabb szituációkat veszünk elő.

Például megmutatjuk, mi a teendő, amikor késsel fenyegetnek. Olyan fogásokat adunk át, amivel reflexszerűen reagálhattok egy-egy váratlan helyzetben – talán ti is meglepődtök majd azon, mennyire könnyen a saját előnyötökre fordíthattok egy-egy ilyen szituációt.
Megkapjátok az ehhez szükséges koordinációs drilleket, megmutatjuk az alapvágásokat, elmondjuk a test melyik felületét támadjátok és persze nem marad ki a repertoárból a védekezés sem, vagyis az ütések és a rúgások elhárítása.
Szükség lesz a kitartásotokra, mert ezzel nem ér véget a próbatétel.
Kiléptek a való világba, Szentendrén gyakoroljátok a kötéltechnikákat, az adrenalinszintet megdobó ereszkedéseket, a több szintes épületek tetejéről vagy az ablakokból való kiugrást, kilépést vagy a fejjel lefelé való ereszkedést.
A napnak még mindig nincs vége, vár rátok egy utolsó etap (talán az egyik legizgalmasabb).
Bevezetünk titeket a fegyverismert alapjaiba, egy rövid oktatás után pedig ti jöttök.
Szét kell zúznotok a céltáblát, amihez egy 9 mm-es Glockot és 9 mm-es Sig Sauert kaptok 50-50 lövéssel.

Szerintünk már a leírásból látszik, hogy egy igen tartalmas program elé néztek, ami alatt jócskán megcsappannakaz energiaraktáraitok.
Nyugodjatok meg, gondoskodunk ezek utántöltéséről, mindig lesz kikészítve egy kis szendvics, energiaszelet és frissítők, ezen kívül amíg ti gyakorlatoztok, Szentendrén fog rotyogniaz ebédetek.

Az élményprogram helyszíne:: Budapest XIII. kerület és Szentendre
Időtartam: 8 óra
Létszám: 6-12 fő (javasolt a résztvevők páros száma)
A kiképzést a XIII. kerületi termünkben alapozással kezdjük, bemelegítés után egy gyors elmélet és napi áttekintés következik, hogy szellemileg is felkészüljenek a résztvevők.

Kiegészítés
A program megjelölt személyenkénti ára 6 főre vonatkozik, 12 fő esetén 29 000 Ft / fő, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.

VéleményekEddigi értékelések: 1

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
István
2017-07-30 15:34
Nagyon jól éreztük magunkat! 5 barátommal vettem részt a programon és az instruktorunk mindannyiunkkal türelmesen és szintünkhöz méltóan bánt (abszolút kezdõ volt mindenki a társaságban). Érdekes volt a program ami tulajdonképpen négy különálló részbõl állt. Dolgoztunk gyakorló késsel és pisztollyal is. Ahogy az oktatónk is mondta az orosz katonákat se 4 óra alatt képzik ki, de a négy órát maximálisan kihasználva, egy nagyon élvezhetō és érdekes izelítõt/élményt kaptunk. Bátran ajánlanám a programot mindazoknak akiket valaha érdekelt az önvédelem!
Facebook
Az oldal tetejére