Kategóriák

Spetsnaz, Speciális Orosz katonai kiképzés - félnapos tréing 6 fő részére

onvedelem1.jpg
onvedelem1.jpg
onvedelem6.jpg
onvedelem5.jpg
onvedelem4.jpg
Cikkszám: spetsnaz2
150 000 Ft
118 110 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 150 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

A speciális program különlegessége:
A résztvevők valódi kiképzésben részesülnek
Profi fegyveres erőket, speciális egységeket oktató kiképzők irányítják a programot
Nem egy unalmas, csak megmutatom, elmesélem edzésről van szó, hanem valóban tanulnak a résztvevők

Miért válasszuk az egész napos speciális tréninget?
Nem lesz unalmas egész nap csak ezt csinálni?
A válaszunk nagyon határozott: Még kevés is lesz!
Mert nem egy helyszínen lesztek.

Az élményprogram helyszíne:: Budapest XIII. kerület
Időtartam: 4 óra
Létszám: 6-12 fő (javasolt a résztvevők páros száma)
A kiképzést a XIII. kerületi termünkben alapozással kezdjük, bemelegítés után egy gyors elmélet és áttekintés következik, hogy szellemileg is felkészüljenek a résztvevők.

Az első felében az Orosz katonai önvédelmi technikákra koncentráltok. Olyan direkt, hatékony kissé alattomos fogásokat gyakoroltok, melyekkel az utcán bármilyen konfliktus alkalmával reagálhatunk váratlan és előreláthatólag kellemetlen helyzetekre: buliban lökdösődés, ruha megfogás, fojtás, lefogás.
Ez az önvédelmi rendszer úgy lett kialakítva, hogy mind a katonai mind a civilek számára könnyen elsajátítható legyen, testalkattól és fizikai erőtől függetlenül. Elsajátíthattok ütés- és rúgás technikákat, megismeritek a test érzékeny nyomáspontjait, egyszerű lefegyverzési technikákat tanulhattok meg.

A program, második felében Itt egy kis szélsőségességet is kipróbálunk, amikor valaki késsel fenyeget minket.
Nem lesz varázslás, nincs himi-humi. Annyira ismerhetjük orosz barátainkat, hogy a leghatékonyabb technikát dolgozták ki, mellyel reagálhatunk és a várható sérülést minimalizálhatjuk hasonló támadás, fenyegetés során. Ez az izgalmas kategória, amikor az ember csak ámul, hogy mennyire egyszerű és mennyire könnyen megfordítható egy-egy vesztesnek látszó szituáció.
Alap vágásokat, szúrásokat, koordinációs drilleket sajátíthattok el, megismeritek a test támadható felületeit, megtanuljátok, hogyan háríthattok késsel ütések vagy rúgások ellen.

Az program során többször megéhezik, megszomjazik majd a csapat, így minidig lesznek készen szendvicsek, energiaszeletek, ásványvíz és üdítő, hogy pótoljátok a hiányzó energiát.

A program végén garantáljuk hogy fáradtak lesztek, testeteken pár helyen érezni fogjátok, hogy sajog a gyakorlástól, ütéstől, olyan lesz, mintha kicsit felvérteztünk volna titeket egy olyan világba ahol rossz dolgok is történhetnek.

Kiegészítés
A program megjelölt személyenkénti ára 6 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.

VéleményekEddigi értékelések: 1

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
István
2017-07-30 15:34
Nagyon jól éreztük magunkat! 5 barátommal vettem részt a programon és az instruktorunk mindannyiunkkal türelmesen és szintünkhöz méltóan bánt (abszolút kezdõ volt mindenki a társaságban). Érdekes volt a program ami tulajdonképpen négy különálló részbõl állt. Dolgoztunk gyakorló késsel és pisztollyal is. Ahogy az oktatónk is mondta az orosz katonákat se 4 óra alatt képzik ki, de a négy órát maximálisan kihasználva, egy nagyon élvezhetō és érdekes izelítõt/élményt kaptunk. Bátran ajánlanám a programot mindazoknak akiket valaha érdekelt az önvédelem!
Facebook
Az oldal tetejére