Kategóriák

Szélcsatornás lebegés 10 fő részére

szelcsatorna1.jpg
szelcsatorna1.jpg
szelcsatorna4.jpg
szelcsatorna3.jpg
szelcsatorna2.jpg
Cikkszám: szelcsatorna3
150 000 Ft
118 110 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 150 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

A szélcsatornás lebegés előnyei:

● Olyan, mintha tandemugrásra mennének a kollégák.
● Több ejtőernyős tandemugrásnak felel meg az összesen 3 perces lebegés.
●Tériszony nem akadály.
● Kezdőknek, haladóknak is hatalmas élmény.Létszám: 10 főtől
Helyszín: Budapest, XXI. kerület (Csepel), fedett csarnok
Időtartam: 10 fő esetén max. 1 óra.

Szélcsatorna nyitvatartása:
Minden héten csütörtöktől-vasárnapig, 10-18 óráig.

Mi vár a résztvevőkre?
Egyedülálló élmény vár a résztvevőkre, a kivételes program során megtudhatjátok, milyen érzés a lebegés 180-200 km/h sebességnél, csupán 2 m magasságban.
A program elméleti oktatással kezdődik, amely során az instruktor megtanítja azt a néhány fontos kézjelet amivel lebegés közben kommunikál a résztvevővel, a szélcsatornában ugyanis nem lehet egymás hangját hallani. A lebegés során az instruktor folyamatos utasításokkal látja el a lebegőt a nagyobb élmény átélésének érdekében. Igazi kihívás a testnek, mert a minden izomzatot megmozgatja,továbbá nagy koncentráció szükséges, hogy megtaláljuk megfelelő egyensúlyt a lebegéshez. A kollégák nézhetik egymás „szárnypróbálgatásait", ami a közössé teszi az élményt, a két lebegés között tapasztalatot cserélhetnek..

A második másfél perces lebegéseket már lehet versenyeztetni is. A szélcsatorna falára pontokat ragasztunk fel, amiket meg kell érinteni, a legügyesebb, legtöbb pontot megérintő résztvevőket oklevéllel jutalmazzuk.

Részletek:
Egy fő 2-szer 1,5 percet tölt a csatornában, ami bőven elég első alkalomra, kellően elfárad a végére. Tériszonytól nem kell félni, hiszen maximum néhány méter magasra emelkedsz, azonban lehet, hogy rögtön kedvet is kapsz az ejtőernyős ugráshoz, még ha soha eszedbe sem jutott volna. Fontos, hogy zárt cipőt kell viselni, a speciális overállt, védőszemüveget és bukósisakot a helyszínen biztosítjuk.

Kiegészítés:
Nagyobb létszám esetén kiegészítő programokra van lehetőség, azok részleteiről kollégánknál érdeklődhetsz. Igény esetén cateringet is biztosítunk.

A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére