Kategóriák

Személyre szóló születésnapi ajándék ötletek

Sokszor válogatunk a különféle különleges születésnapi ajándék ötletek közül, hiszen nem minden születésnap egyforma. Vannak azok a születésnapok, azok az évszámok, azok az események, amikor az ajándékozó nem éri be egy egyszerű ajándékkal, egy egyszerű meglepetéssel, hanem valami nagyon különlegessel, valami nagyon egyedivel szeretné meglepni az ünnepeltet. Vannak azok az évek, amelyekre mindig emlékezni kell és vannak azok az emberek, akik mindig tesznek arról, hogy azt a bizonyos születésnapot ne felejtsük el. Talán nem is olyan nagy baj ez!

A születésnapi ajándék akkor lehet igazán különleges, ha valami egyedit kap az illető, vagy ha valami igazán személyre szólóval lepjük meg. A személyre szóló születésnapi ajándék ötletek mindig azt sugallják a születésnapos felé, hogy az ajándékozó törődik vele. Hiszen mindenki tudja, hogy teljesen más egy egyszerű születésnapi ajándékot megvásárolni, és teljesen más, egy egyedi, esetleg személyre szóló ajándékkal előállni.

Sokan vannak, akik egyedi készítésű, saját készítésű ajándékokkal lepik meg szeretteiket, ugyanakkor nem szabad mindenkitől elvárnunk, hogy a saját kezével készítse a meglepetést, hiszen lehet, hogy nincs hozzá tehetsége, türelme stb. Attól, hogy valaki nem a két kezével készíti az ajándékot, attól az még lehet egyedi, személyre szóló, eredeti és ötletes, és lehet, hogy az illető pont annyit gondolkodott az ajándék kitalálásával, mint a másik az elkészítésével. A lényeg mindig abban van, hogy az ajándék szívből jöjjön, értéke legyen – nem pénzbeli, hanem eszmei. Ha szeretettel adjuk az ajándékot, ha szeretettel készítettük, vagy készültünk rá, akkor már semmi hibába nem eshetünk.

Ismerkedj meg a legkülönlegesebb személyre szóló születésnapi ajándék ötletek közül a kedvenceinkkel!

Az egyik ajándék, amitől személyre szólóbbat talán nehezen tudunk elképzelni, a születésnapi újság. A születésnapi újság lényege, hogy az ünnepelt születésének napján megjelent híreket gyűjtjük egy csokorba, és egy új újságformába helyezzük. A főoldal első híre, hogy megszületett az ünnepelt, amely hírhez szeretnénk kérni egy baba-fotót és természetesen az összes létező adatot a születésről. Az újság A3 méretben készül, kétoldalas, vékony sárga lapokra nyomtatjuk a híreket, tehát teljes mértékben egy korabeli hangulatot idéz. Az újság lehet 12 vagy 16 oldalas, de kérhető akár bőrkötésben is, hogy még ünnepélyesebb hangulatot kapjon. A VIP változat is igen érdekes, amely már 60 lapos, tehát nem kis időre van szükség a „kiolvasáshoz”. Ez egy érdekes és megható dolog, hiszen általában nem foglalkozunk pontosan azzal a nappal, amikor megszületik az ünnepelt, hiszen arra maximum a szülők emlékeznek.

Hasonlóan izgalmas ajándék a születésnapi videó, ami szintén az ünnepelt születésének napján készült adásokból van összevágva. Ennek elkészítéséhez természetesen kicsit több időre van szükségünk, mint három nap, de itt sem kell 10-12 naptól többet várni. Képzeljük el, hogy a régi televíziós adások részletei milyen kellemes emlékeket keltenek az ünnepeltben. Ha a család rendelkezik valamilyen családi videóval, akkor pedig azt is bele tudjuk szerkeszteni a meglepetésbe.

Hasonlóan kellemes és kreatív születésnapi ajándék ötletek a névre szóló különféle táblák, érmek, gravírozott szobrok – ezek inkább vicces ajándékok, de ezeken is mindig meghatódnak a szülinaposok.

Ha tehát nem rendelkezünk akkora kézügyességgel, hogy mi magunk készítsük el a személyre szóló ajándékot, nem kell elkeserednünk, hiszen ötletből van elég, és a megvalósítást is rá tudjuk bízni másra. Legyen a születésnapi ajándék ötletek a miéink, de hagyjuk másra a megvalósítást, hogy biztosan tökéletes legyen a végeredmény.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!