Kategóriák

Születésnapi ajándék ötletek vagány nőknek

Nem minden nő számára nyújt kielégülést a romantikus születésnapi ajándék. Talán nem is gondolnád, de vannak, akiket nem hatsz meg egy nyaklánccal, drága parfümmel, kiváló vacsorával, különleges virággal vagy egy wellness hétvégével. Létezik ugyanis az a nőtípus, aki nem hogy nem szereti a romantikát, de ki lehet kergetni vele a világból. Talán nem is gondolnád újdonsült szerelmedről, hogy odavan az extrém sportokért, hogy az ő álma is, hogy kipróbálhassa, milyen kamiont hajtani, netán imádja az önvédelmi sportokat, a lövészetet, a különféle túrákat és a repülést.

Bemutatunk olyan születésnapi ajándékokat, amelyekkel a férfias, vagány nőket tudod meglepni és elkápráztatni.

1. Chevrolet BigFoot vezetés. Természetesen minden férfi álma, aki egy kicsit is keresi az adrenalint, aki egy kicsit is kedveli a vezetést terepen, hát képzeljük el, hogy egy nőnek mekkora élményt nyújthat ez! Nyers vezetési élmény, amikor nem kell betartani a szabályokat, amikor szabadnak érezheted magad, amikor kitörölheted a várost és a dugókat a fejedből. A BigFoot a legtöbb terepet legyőzi, végre a csajod is sáros és piszkos lehet, nem kell a „jókislányt” játszania tovább.

2. Ha barátnőd kedveli a monstrum gépeket, és szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés a városi kisautón kívül buszt vagy kamiont vezetni, akkor számára tökéletes születésnapi ajándék a kamion- és buszvezetés kipróbálása. Képzeld csak el, milyen szexinek fogod látni a kamionos baseball-sapkában vagy a busz volánja mögött ülve, amint az óriási gépeket irányítja.3. A repülés szerelmeseinek ajánlott a szélcsatornában lebegés, a műrepülés vagy a helikopterezés. Ha szeretnéd magatokat a fellegekben tudni, akkor válassz valamelyik repülős születésnapi ajándék közül, hidd el, ezzel leveszed majd kedvesed a lábáról. Hihetetlen adrenalinfokozó a szabadesés, vagy a kisrepülőgépen való utazás.


4. Nem kell ahhoz férfias nőnek lenni, hogy szeressük a vizet, nem muszáj az extrém vizes sportokat választani, egyszerűen elmehetünk egy motorcsónakos budapesti túrára is, ezt sem neveznénk egyszerű és hétköznapi ajándéknak! Ám ha mégis az extremitás és a víz mellett döntötök, akkor válasszátok a raftingot. A vadvízi evezés kitűnő alkalom, hogy összemelegedjetek, az utazás is kellemes környezetet kínál, tökéletes kirándulás és élmény friss szerelmeseknek és összeszokott párosoknak egyaránt.

5. Kiváló születésnapi ajándék a küzdősportot kedvelő hölgyek számára, ha egy speciális önvédelmi tanfolyamra íratod be. A tanfolyam jó alkalom arra, hogy egy új sportággal ismerkedjen meg, illetve hogy elsajátítsa az önvédelmi sportok alapjait. Ki tudja, lehet hogy tovább fogja folytatni a sportot a tanfolyam elvégeztével.Nem is gondolnánk, de ezek az ajándékok rendkívül népszerűek a hölgyek körében, azok a férfiak, akik ezekkel a különleges és extrém, egyedi ajándékokkal lepik meg partnerüket, büszkék lehetnek magukra, hiszen kdvesük igazi figyelemben részesülnek. Természetesen a férfias hölgyek is kedvelhetik a romantikát, ne essünk abba a hibába, hogy csakis férfias és extrém ajándékokkal lepjük meg őket, mert egy idő után ez a visszájára fordulhat. A hölgy azt hiheti, hogy nem tiszteljük benne a nőt, nem látjuk benne a nőiességet. A romantikus ajándékok is néha aranyat érnek, töltsetek együtt egy wellness hétvégét, vagy küldd el barátnődet barátaival egy spa napra, hogy kényeztessék őket és kellőképpen kibeszélgethessék magukat. Ha pedig párod már régóta azon sopánkodik, hogy nincs ideje magával foglalkozni, akkor keresd meg Lakatos Márkot, hogy ő legyen a személyes segítsége, ő adjon tanácsokat párodnak, és ő hívja fel a figyelmét a változtatás és az odafigyelés fontosságára.

A kiváló születésnapi ajándékok a te párodat is elkápráztatják majd.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!