Kategóriák

Születésnapi videó ötlet, amire fogadjunk, hogy nem is gondolt

Ha szeretnéd, hogy az ajándékod wow-élmény legyen a szülinapos és a te számodra is, akkor a születésnapi videó ötlet az, amit választanod kell.

Képzeljünk el egy szituációt.

Édesapád betölti az 50-et, nagy bulit szeretne csapni, meginvitálja a legközelebbi barátokat, a legszűkebb családot, hogy együtt ünnepeljetek. 50 év nem kevés, meg kell adni az ünneplés módját, meg kell adni az ajándékot is, amely a tiszteletet és a köszönetet is jelenti édesapád felé.7

Már hónapok óta az ajándékon agyalsz, az ajándékon agyal a család, hiszen bevontad őket is, mondván együtt könnyebb és együtt egy nagyobb élményt tudtok nyújtani. Múlnak a napok, egyre csak fotókon és videókon jár az eszed, de sajnos nincs a családi archívumban annyi videó, amit érdemes lenne összevágni, és sajnos időd sincs arra, hogy te végezd el a munkát. És egyébként is arra gondolsz, hogy egy fotómontázs, vagy egy összevágott videó elég elcsépelt ajándék már. Különben sem lenne jó egy összecsapott, félig profi munka, hiszen azt szeretnéd, ha büszkeséggel töltené el a videó látványa. Szeretnéd, ha a videót a bulin is levetítenék, hogy édesapád büszke legyen, hogy te mennyire büszke vagy rá. A születésnapi videó ötlet elég élesen él benned és a családnak is tetszik, de ha nincs elég anyag, akkor hogy valósítsátok meg?

A megoldás az archív adásokban rejlik! Ettől válhat különlegessé a születésnapi ajándék, ha egy teljesen különleges mozgóképes anyagot adtok az 50. születésnapra, amelytől biztosan hátast dob majd az ünnepelt.

Tehát megvan a születésnapi videó ötlet, és már nem is kell tovább keresgélni, hogy ki valósítsa meg, hiszen a Meglepkék csapata a kiváló erre. Reméljük, még van 10-12 nap a buliig, hiszen ennyi idő kell ahhoz, hogy az MTV-ből megkapjuk a születés napjának videóanyagait. Ez az ajándék látványos és teljes mértékben újszerű, hiszen ilyet még biztosan nem kapott senkitől. Nem kell arra gondolni, hogy egy unalmas 24 órás televíziós adást fogtok látni, hiszen összevágjuk, kivágjuk a legjobb részeket és egy kerek egésszé formáljuk össze, hogy könnyedén bevillanhassanak a gyerekkori élmények és esetleg emlékek. Ha van családi videó, akkor akár azzal is megfűszerezhetjük a szülinapi „adást”.De képzeljük tovább a szituációt, hiszen még csak ott tartunk, hogy megvan az ajándék, de még nem jött el az átadás pillanata.

Édesapád nyáron született, tehát kerti parti a cél, úgy tűnik, hogy az eső sem fog nemet mondani a kellemes napnak, ami egy még kellemesebb estébe torkollik. A kerti partihoz minden előkészült, te beszereztél egy kivetítőt és egy vetítővásznat is, fel is szereltétek, édesapád kérdezgeti, hogy minek az, de te kibújsz a válasz alól. Vagyis mindig csak annyit mondasz, hogy meglepetés lesz. Édesapád fejében elindulnak a gondolatok: biztosan az ajándék része, biztosan összeszedték az elmúlt 25 év közös képeit, amikor gyerekek voltak, amikor kicsit voltak. Tetszik neki az ötlet, arra azonban nem gondol, hogy nem 25 év, hanem egyetlen év egyetlen napjának eseményei, méghozzá az ő születésének napján lement televíziós események kerülnek majd hamarosan a vászonra.

Elindul az ünneplés, sorban érkeznek a vendégek. Édesapád félreteszi az ajándékokat – már akitől kap, hiszen a szűk családi kör tagjai üres kézzel érkeznek – mivel ugye közös a születésnapi videó ötlet ajándék. Kissé furcsa a helyzet, látszik rajta, hogy nem nagyon érti a dolgokat, de annyira nem érdekli, élvezi a napot, a tortát és a sós süteményeket. Te már dörzsölöd a kezed az asztal alatt, ahogyan elkezd lemenni a nap. Történet történetet követ, elérkezik a pillanat, amikor átadjátok a dvd lemezt az ünnepeltnek. Puszi, kézfogás, örömködés, „ugyan, nem kellett volna”, „ja hát ezért a lejátszó” mondatok, és elkezdődik a vetítés. Aki tudja mi van a filmen, tűkön ülve várja a reakciót, ami a meglepettség, a zavar, a vicc, a komolyság, az elérzékenyülés és a meghatottság keveréke.

„50 évvel ezelőtt ezen a napon megszületett...” A születésnapi videó ötlet mindenki tetszését elnyerte, könnyek gördülnek le az arcokról, és meghatottságban folytatódnak a jobbnál jobb és régebbinél régebbi történetek.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!