Kategóriák

Kincskeresős Kalózprogram-Születésnapi buli kalózhajón a Balatonon

talizman2.jpg
talizman2.jpg
talizman4.jpg
talizman3.jpg
talizman1.jpg
Cikkszám: talizman-gyerek
79 990 Ft
62 984 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 79 990 Ft / 1 db

Termékismertető

Siófokon várja a kis csapatot a Kalóz vitorlás. Profi legénységgel, akik kalózruhát magukra öltve megkezdik a legénység kiképzését vízen -szárazföldön egyaránt.

4 évestől a 14 évesig ajánljuk a programot és a kalóz kalandot.

A kalózháború a szárazföldön kezdődik hangulati elemekkel (kardozással, cukorkadobálással), majd kalózhajónkkal elindulva belevetjük magunkat a „kincskeresés” rejtelmeibe.
Kalózruhánkat magunkra öltve és a Kincses térkép felfedezése után irány a képzeletbeli Kincses Sziget!
Utunk során elhajózunk a félelmetes Cápa-zátony mellett, harcolunk a veszedelmes Fekete Kalózokkal, megismerkedünk a tenger élővilágával, életveszélyes próbatételek várnak ránk…
Sok izgalmas kalandot átélve, az erőt adó kalózok italát elfogyasztva, győzelemittasan, Kalózindulónkat énekelve érkezünk vissza a Talizmán Kalózhajóval a kikötőbe.
A nagyobbak egy csapatépítéssel vegyített Kalózprogramban vehetnek részt. Létszámtól függően és igény esetén több hajóval is útnak indulhatunk. Izgalmas próbatételek várnak rájuk a szárazföldi állomásokon és a vízen is…

Ízelítőként a játékokból: 

Kalózkapitány-választás, Kalózavatás, Palackposta, Kalózinduló, Kalózkincs-keresés, Kalóztérkép-olvasás, Hajós szabályok, Matrózcsomó, Kalóz-büntetés, Rodeó verseny.
A játékokat korosztályonként válogatjuk.
Természetesen a csapat megéhezik a nagy kalandozásba. Az ellátmányról is mi gondoskodunk a hajó legénységének.
A Kalózmenü amiből lehet választani :Kalóz-pörkölt galuskával, Kalózgulyás, Csirkefalatkák kalózosan tésztával, Grillezés Kalóz módra, Kalóz szendvics és  1 pohár Kalózkoktélra minden Gyerek a vendégünk!

A program időpontjáról, a létszámról, a menüről egyeztetünk emailben és telefonon is. Kollégáink mindent előkészítenek, hogy az Élmény tökéletes legyen a gyerekcsapatnak.

Kérdésével keressen minket az: info@meglepkek.hu email címen.

Kérdésem van a termékről!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére