Kategóriák

Csapatépítő program 2 árbócos Balatoni vitorláson

talizman2.jpg
talizman2.jpg
talizman4.jpg
talizman3.jpg
talizman1.jpg
Cikkszám: talizman3
79 990 Ft
62 984 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 79 990 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Csapatépítés vagy Céges Buli? A Balatonon kint a vizen a legjobb.

Minden szervezet életében eljön az a pillanat, amikor csapatatépítés - csapatépítő tréning válik szükségessé a team munka erősítése érdekében.

Csapatépítő játékainkat a Balaton legnagyobb vitorlásaival szervezzük céges megrendelőink számára 10-30 főig. A vizes csapatépítéseket szárazföldi programokkal egészítjük ki, rendezvényeinket teljes körűen szervezzük.
Balaton, vitorlázás és hajós csapatépítés partnerünk specialitása. A legnagyobb balatoni hajóktól a legkisebb vitorlásig, személyszállító motorcsónakig és minden ami úszik és kevésbé úszik felszerelések bevonásával szervezzük csapatépítéseinket és outdoor programjainkat. A Talizmán Yacht I. és II. a tó Balaton legnagyobb vitorlásai, rendezvényeink számára alakítottuk át őket.Partnerünk a  T Flotta által kidolgozott balatoni csapatépítő programok közül megmutatunk párat :-)

Hajókirándulás, vitorlás oktatás:

Időtartam: minimum 1 óra.

Ez az alap program, aminek a keretében a résztvevők részt vesznek a Balaton legnagyobb vitorlás hajójának a közreműködésével hajókiránduláson. A teljes kikapcsolódásnál és pihenésnél többre vágyok számára egyedi programokat dolgoztunk ki. A hajó kialakítása és méreteinél fogva ideális a nagyobb létszámú csoportok számára, hogy megismerkedjenek a vitorlázással és a hajózáshoz tartozó egyéb ismereteket sajátítsanak el.
A létszámtól függően 3-4 kisebb csoport kialakításával mindenki részt tud venni az oktatásokon és a gyakorlatokon. Elmélet, gyakorlat és vizsga egyszerre.
Ez a fenti hármas felállás alkotja a többi programunk alapját, erre vannak felépítve az egyedi megoldásaink.
Mivel a csoportok igénye és összetétele más és más, ezért általában egyedi, a megrendelőre szabott megoldást kínálunk.

Regatta - Vitorlás csapatépítés:

A 9-500 főt meghaladó (felső határ igazából nincs, illetve szárazföldi programokkal kiegészítve) vagy direkt csak vitorlázást rendelők számára kialakított félnapos-egész napos csomagunk. Vitorlás verseny kialakított pályán.
A vitorlás személyszállító hajóink- egyben a Balaton legnagyobb vitorlásai (40-60 fős) és a megfelelő számú 10 fős vitorlás hajóink bevonásával kialakított program. A csoportok forgószínpadszerűen váltják egymást a különböző hajókon, közben az alap programjainkkal, kikötésekkel, catering szolgáltatásokkal kiegészítve.

The drunken crew:

Időtartam: minimum 2 óra.

Forgatókönyv: A hajókirándulás és a vitorlás programok megkezdésekor a vendégek már felfigyelhetnek, hogy a hajó személyzete „látványosan” alkoholt fogyaszt.
Ettől persze a szokványos menetrendben zajlik a hajókirándulás egészen a "vizirendészet" motorcsónakjának a megérkezéséig.
A vízirendőrök gyors rutin vizsgálatot folytatnak le melynek keretén belül az alkohol szonda is előkerül. A szonda pozitív eredményét követve nézeteltérés alakul ki a hajó személyzete és a rendőrök között. Ennek következtében a hajó személyzetét a motorcsónakkal elszállítják.
Az utasok egyedül maradnak a fedélzeten és az eddigi oktatáson elsajátított új ismereteket alkalmazva, kell a hajót navigálniuk.
A hajón természetesen végig marad megfelelő képesítéssel rendelkező (rejtett) személy.
A program, mint érdekességre, új kihívást és megoldást követelő akcióra is jó, konkrét célokat támasztó csapatépítésekre viszont kimondottan ajánlott. A szituációs gyakorlaton résztvevő tréner és pszichológus által adott utólagos közös értékelésen tényleges megoldásokat kaphatnak a részvevők és a vezetőik.

Keresd a Nőt!:

Időtartam: minimum 3 óra.

Forgatókönyv: A csoport tájékoztatáson vesz részt vagy egyéb apropóból kifolyólag a kikötő területén tartózkodik. A résztvevők hölgy tagjait felinvitálják egy idegen hajóra, és mint kiderül csalva szándékkal.
Az idegen kapitány hajójával elrabolja a nőket, akik már csak a parton maradottaktól tudnak segítséget kérni és egy apró jelet maguk után hagyni a hollétüket illetően. A jel (GPS koordináta vagy egyéb megfejtés) segítségével a férfiak elindulnak megmenteni kolléganőiket. Ez történhet több koordináta felkutatásával és egyéb feladatok teljesítésével is.

Kalóz háború:

Időtartam: minimum 3 óra.
 
Forgatókönyv: Ennek a csapatépítő játék alapját a paintballhoz hasonló, de fájdalom mentesen, lézer tag fegyverekkel működő lézerharc képezi.
A csapatok egy-egy hajót irányítva vethetik bele magukat a csatába. Akár a kettő a Balaton legnagyobb vitorlás vitorlásaival 40-60 fős hajókról is küzdhetnek egymás ellen a csapatok vagy a motorcsónakok bevonásával intézhetnek gyors támadásokat. A lézer harc és kalóz háborúnak az egyik változata a partra szállás. Itt kisebb hajókkal kell a parti sávot megközelíteni és a védőket legyőzni, illetve a támadást vissza verni.A csapatépítéshez saját lézerfegyvereink és kalóz ruháink mellett számos kiegészítőt tudunk ajánlani. A háború és a fegyveres harc szerelmesei számára ez egy egyértelmű választás. A játékot finomra hangolva, kalóz kosztümökkel és a rengetek kiegészítővel egy kalandos, érdekes és fordulatokkal teli show szereplőjeként, minden résztvevő számára különleges élményt nyújt a kihívásokkal teli Kalóz háború! A csapatépítő játékok a programokhoz hangolhatóak.
 
A CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM KÖLTSÉGEI:

Hajóbérlet: szezontól és időtartamtól függ, a lista áraink irányadóak.  Erről az iőpont egyeztetésnél azonnal küldünk aktuális árlistát.
A balatoni csapatépítésre konkrét árajánlatot küldünk részletesen kidolgozva miután emailben és szóban leegyeztettük a részleteket.

A fentieken kívül számos balatoni csapatépítő tréning forgatókönyvével rendelkezünk, ténylegesen személyre szabott programokat dolgozunk ki megrendelőink számára 2017 ben is.
A Balaton legnagyobb vitorlásaival hajós csapatépítések 9-500 főig, szárazföldi programokkal kiegészítve ajánlatainkért keressen bennünket elérhetőségeinken.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére