Kategóriák

Tandemugrás és szélcsatorna egyben

skyward_tandemugras.jpg
ejtoernyos tandemugras (4).jpg
ejtoernyos tandemugras (3).jpg
szelcsatornaslebeges1.jpg
skyward_tandemugras.jpg
Cikkszám: szelcsat_tandem_egyben
82 500 Ft
64 961 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 82 500 Ft / 1 db

Termékismertető

Tandemugrás és szélcsatorna egy csomagban, akár 1 napon egymás után.
Éld át a zuhanást profi oktatókkal a szélcsatornában, majd tapasztald meg a szabadesét oktatóhoz szíjazva 3500 méter magasból.

Mi vár a résztvevőre?

Szélcsatorna: 

Egyedülálló élmény vár rád Budapesten, a XXI. kerületben. A kivételes program során megtudhatjátok, milyen érzés a lebegés 180-200 km/h sebességnél.
A 30 perces program elméleti oktatással kezdődik, amely során megtanulsz pár fontos jelet, hiszen a szélcsatornában nem halljátok majd egymás hangját. Fontos, hogy zárt cipőben gyere, a speciális overáll, védőszemüveg és bukósisak felhúzása után pedig jöhet a tuti!
Lovagold meg a szeleket, tudd meg, hogy milyen érzés az ejtőernyősöknek a levegőben! Tériszonytól nem kell félni, hiszen maximum néhány méter magasra emelkedsz, azonban lehet, hogy rögtön kedvet is kapsz az ejtőernyős ugráshoz, még ha soha eszedbe sem jutott volna.
Ha pedig már eltervezted, hogy ugrasz, akkor érdemes előtte kipróbálni a szélcsatornát, hiszen profi csapatunk is használja, hogy az éles ugrások minél élvezetesebbek legyenek. A négy fős csapat sok éves tapasztalattal és rutinnal rendelkezik, a biztonság tehát garantált és folyamatos utasításokkal látnak el a nagyobb élmény átélésének érdekében.
A 3 perc lebegés első hallásra talán kevésnek tűnik, de aki még soha sem próbálta, alaposan megizzad a program végére, amely négy ejtőernyős ugrásnak és szabadesésnek felel meg! A lebegés megmozgat minden izmot, a landolás után pedig úgy vágysz majd egy frissítő ásványvízre, mint egy nap séta után a sivatagban. A vizet természetesen mi biztosítjuk.

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XXI. kerület Csepel.

Tandemugrás:

Ha szereted a nem mindennapi élményeket, vagy csupán egy kis színt vinnél a szürke hétköznapokba, a tandemugrás az, amit neked találták ki! Amennyiben a lehető legtávolabb áll tőled bármilyen extrém program, akkor pedig pont azért remek ötlet, hogy végre átélhess valami igazán adrenalin dús élményt!

Felejthetetlen lesz megtapasztalni a 45-50 másodperces szabadesést és az azt követő lebegést, ez a tandemugrás.
Semmihez sem fogható, amikor szívünk a torkukban lüktet, és csodás érzés járja át testünk minden porcikáját. A tandemugrás, ejtőernyőzés közben mindezt átélhetjük.
A biztonságot a tapasztalt tandempilóták garantálják, a kézi kamera felvétel pedig tesz róla, hogy megmaradjon az utókor számára is az ütős élmény, a tandemugrás.
3500 méteres magasság, zuhanás, ereszkedés az ejtőernyővel, végül pedig a kedélyes landolás. A tandemugrásra hétvégente Siófok-Kilitiről van lehetőség.

Az élményprogram helyszíne: Siófok-Kiliti.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.

 

Kérdésem van a termékről!

Vásárold meg elektronikus utalvány (E-utalvány) formájában a programot, és töltsd le azonnal akár hétvégén is!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére