Kategóriák

Tankvezetés 8 fő részére

tank_ceges.jpg
tank_ceges.jpg
tank_ceges4.jpg
tank_ceges3.jpg
tank_ceges2.jpg
Cikkszám: tank4
298 000 Ft
234 646 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 298 000 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Van egy harci gép, ami tekintélyt parancsol, amikorfeltűnik a lánctalpaival

Sugárzik róla az erő és a sebezhetetlenség.A tankok nem kérdeznek, egyszerűen átmennek az eléjük kerülő akadályokon.
Most nemcsak utazhattok ebben a monstrumban, hanem vezethetitek is. Sőt, az erre kialakított várpalotai gyakorló pályán hadjáratotindíthattok.
Ez a program valódi kuriózum, évente több turistacsapat jön hozzánk, hogy megtapasztalja a military életérzést.Egy igazi katonai kiképzésben vehettek részt
. A gyülekező után átöltöztök a terepszínű overallokba, majd következik az eligazítás ésa kiképzés speciális árkokkal, bukkanókkal és vizes akadályokkal – vagyis kúsznotok, másznotok kell.

Aztán következika program csúcspontja, 15 perc vezetés az általatok választott gépben. Ez lehet:

  • GSZP 55 (20 vezetés, 1 vezető+ 4 utas)
  • MTLBU (10 vezetés, 1 vezető+15 utas)
  • BMP 1 (10 vezetés, 1 vezető+8 utas)
  • T55A (10 vezetés, 1 vezető)

Vannak előírásaink, amelyeknek meg kell felelni, ezért 5 fő felett csoportokra osztunk benneteket. Ez azonban nem azt jelenti, hogy bárki unatkozni fog.
Gondoskodunk róla, hogy amíg a csapat egyik része vezet, addig a másik különleges feladatatokban bizonyíthassa rátermettségét.
A program 2,5-3 órás, így érthető, ha a végére megéheztek. Ha még indulás előtt szeretnétek feltölteni az energiaraktáraitokat – és megbeszélni a tapasztalatitokat –, akkor szóljatok és megszervezzük a cateringet.
Mivel az élményből visszavehet a hideg és a fagy, ezért erre a programra március elejétől november végéig várunk titeket.

Extrák:

Igény esetén tudunk nektek cateringet biztosítani, hogy a vezetési élményeket falatozás közben tudjátok átbeszélni egymással.

Fontos!
A tankpályán biztonsági okokból maximum 25 fő tartózkodhat egyszerre, nagyobb létszám esetén kollégáink örömmel adnak egyedi ajánlatot Nektek kiegészítő programokra!

A program megjelölt személyenkénti ára 8 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére