Kategóriák

TÉNYLEG nem kellett volna! - Valentin napi ajándékok

Míg ilyenkor minden hír és üzlet a szerelemről és a romantikáról szól, addig be kell látnunk, hogy nagyon kellemetlenül is elsülhet ilyenkor az ajándékozás. A nagy szeretet és szerelem napján néha becsúsztak és becsúsznak ciki, de az ajándékozó részéről annál romantikusabbnak tartott ajándékok. Nézzünk néhány példát Valentin napi bénaságokról:

„Még nyolcadikos koromban kaptam egy romantikus számokkal egy kazettát egy sráctól, de olyan szerencsétlen volt, hogy nem tudta normálisan lekaparni a lány nevét róla, akitől ő korábban kapta.„

„Egy bekeretezett képet kapott ajándékozott az akkori pasim magáról. Amin meg kellett nyomni egy gombot és elkezdett beszélni. Mondván, ha hiányozna, csak nyomjam meg. Egy élmény volt, pfff, később szakítottunk.”

„Egyszer az egyik pasimnak megemlítettem, hogy tetszenek a motorok, később egy motoros naptárat kaptam tőle ajándéknak Valentin napra. Nem votl túl romantikus a srác.”

„A srác előre jelezte, hogy nagyon sokáig válogatott, mire kiválasztotta az igazi ajándékot. Izgatottan bontottam a csomagot Valentin napon, egy nyakláncot kaptam, rajta egy strasszos szemű delfin medállal. Gratulálok!”

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!