Kategóriák

TOP 10 randi helyszín

Az első randi mindig meghatározó egy kapcsolatban, így annál jobb, minél emlékezetesebb. Nagyon sok múlhat a megfelelő hely kiválasztásán. A Meglepkék csapata összegyűjtött 10 helyszínt, amelyek véleményünk szerint tökéletes kiindulópontjai a bimbódzó kapcsolatnak, a lista természetesen szubjektív, várjuk a ti ötleteiteket is!

1.Csónakos piknik a Városliget taván:

Képzeld el, ahogy a Városliget taván egy kis piknikkel berendezett csónakon szelitek a vizet, pezsgővel, ízletes szendvicsekkel vagy egyéb finomságokkal, valamint a hamisíthatatlan romantikához elengedhetetlen lámpással. Idilli körülmények között, távol a világ zajától élvezhetitek a végtelen harmóniát. Tudsz ennél jobb kezdetet?

2. Éjszaka a szántóföldön:

Egy kis kocsikázás, amely a város határában húzódó szántóföldeken végződik. Út közben szól a rádió, vagy éppen kedven lemezed, persze csak halkan, hogy ne zavarja meg a beszélgetést. A szántóföldeken leparkolva pedig jöhet a pezsgő vagy a vörösbor, a csillagos ég alatt. Mivel ugyebár az alkoholfogyasztás után nem lehet vezetni, az éjszakát kénytelenek lennétek a pusztában tölteni. Ugye, feltalálnátok magatokat, hogyan töltsétek el az időt? :)

3. Randi a Gellért-hegyen

A Gellért-hegy tökéletes hely arra, hogy a kiválasztott hölggyel/úrral a panorámát csodálva, igazán kellemessé tegyünk egy délutánt vagy akár egy éjszakát. Piknikkosár, nagy lepedő, párnák, ízletes falatok és egy kis hangulatvilágítás, csak ennyi kell a tökéletes randihoz.

4. A klasszikus állatkert:

A szinglik többsége évek óta nem járt állatkertben, hiszen nincs kivel, úgyhogy a randi abszolút eredeti lesz. Ki ne szeretné az állatokat, nem de? Mivel az állatkertbe leginkább családok járnak, így sokkal bizalmasabb lesz, mintha egy sejtelmesen megvilágított bárba vinnéd, ahol egész este szállítod neki a piát. Vidám gyerekeke sokasága és édes macik, pingvinek, ezzel nem lőhetsz mellé.

5. Irány a vidámpark!

Elsőre talán szokatlanul hangzik, de remek választás első randira a vidámpark. Itt nem kell aggódnod, hogy néhány kérdést és választ követően elfogy a téma és csak a kínos csend marad. A vidámpark könnyebbé teszi az ismerkedést és pörögnek majd az események, így partnerednek lesz mire visszaemlékeznie nap végén, hiszen rengeteg élménnyel gazdagodhat a nap folyamán. Emellett persze intim pillanatokat is eltölthettek, például az óriáskeréken.

6. Teaház:

Füstölők, jó illatok, lágy zene, és teaáradat. Egy kellemes teaház a belváros szívében igazán romantikus és tuti találat lehet. Egy jó ízű beszélgetés, teázás közben nyugodt, oldott hangulatban sok mindent megtudhatunk a másikról. Ezeken a helyeken ráadásul vannak elkülöníthető helységek, ahová édes kettesben becsücsülhettek, senkitől sem zavartatva, így még romantikusabb lesz a randi!

7. Naplemente a balatonfüredi stégen

Nem sok romantikusabb dolgot teremtett a természet, mint a Naplementét, ha pedig a „magyar tengernél”, lábatokat a vízben lógatva csodáljátok meg, akkor garantált örök emlék marad, amint kettesben összebújva a Balatonnál, a lágy szellő simogatja arcotokat. Kiváló helyszín lehet minderre a balatonfüredi "stég".

8. Régi idők romantikája

Hogy ne csak a budapestieknek kedvezzünk: ha a környéken jártok, látogassatok el Tésre, a község Bakony legmagasabban fekvő települése, a tenger szintje felett 461 méter magason lévő fennsíkra települt. Legjelentősebb idegenforgalmi látványosságát szélmalmai jelentik. A fennsíkon az állandó szél erejét kihasználva dolgozik a malom, amely egyedi betekintést ad a régi időkbe, és egy romantikus találkának kitűnő helyszín.

9. Panorámavadászat a Gömbkilátón

A Balaton szinte minden pontja pazar helyszín a randihoz, így nyugodt szívvel ajánlhatunk még a környékről. Balatonbogláron például találhattok egy 165 méter magasra emelkedő dombot, ismertebb nevén a Gömbkilátót, ahol a feketefenyők fölött kitekintve gyönyörködhettek a romantikus balatoni panorámában, miközben lenyugszik a Nap. Javasoljuk, hogy vigyetek szúnyogirtót, mert estére aktivizálhatják magukat a szúnyogok és elronthatják az élményt.

10. Romantikus andalgás, kutyasétáltatással

A legköltséghatékonyabb randevú egy szimpla séta a természet lágy ölén, amely mégis rendkívül felüdítő lehet. Ha állatbarátok vagytok, akkor ne felejtsétek otthon a blökit sem. Ha nem tudnátok eldönteni, hogy merre legyen a séta, nézzetek körül Magyarország Romantikatérképén!

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!