Kategóriák

Tűzoltó akadálypálya gyakorlat szimulációs szobában 10 fő részére

tuzoltos1.jpg
tuzoltos1.jpg
tuzolto-ketrec5.jpg
tuzolto-ketrec6.jpg
tuzolto-ketrec4.jpg
Cikkszám: tuzolto1
349 900 Ft
275 512 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 349 900 Ft / 1 db
Kérj egyedi ajánlatot!

Termékismertető

Az akadálypálya gyakorlat előnyei:

● A képzés ott zajlik, ahol az igazi tűzoltókat és katasztrófavédelmis szakembereket is képzik.
● A program az életben is előforduló tűzesetből való menekülést szimulálja.
● A kiképzőpályán haladva magasan tartja a résztvevők adrenalin szintjét, ahogy gázmaszkban, füstben, minimális látási viszonyok között kell kijutniuk a kiépített pályáról.
● Létszámtól függően készülhetünk kiegészítő programokkal, tűzvédelmi bemutatóval, melyek során akár hétköznapi, háztartási tűzesetek eloltásában vehetnek részt.Miért az akadálypálya gyakorlatot válasszam?


●Extrém csapatépítő, amit sokáig emlegetnek majd a kollégák.
●Különleges közös élmény
●Valós, veszélyes élethelyzetre segít felkészülni.
●Tűzvédelmi tudást is elsajátítanak a résztvevők.
●A kollégák tűzoltók bőrébe bújhatnak, sokaknak gyerekkori álmuk válhat valóra.

Létszám 10-40 fő
Helyszín: Budapest, XIII. kerület
Időtartam: 10 fő esetén 2,5-3 óra

Mi vár a résztvevőkre?

Egy külön teremben történik az eligazítás, majd a biztonsági tudnivalók után irány a kiképző épület. A maszk, a palack, és az öltözék felvétele után indul is az első 2 fős csapat a pályán.
A résztvevők feladata az, hogy a háromszintes akadályokkal nehezített ketrec labirintusban megtalálják a „túlélőt" és kihozzák onnan. Az okozza a nehézséget, hogy mindezt gázálarcmaszkban és mesterséges füstben kell megtenni, ahol a látótávolság mindössze 50-60 cm. Ráadásul sok helyen csak kúszva-mászva lehet haladni. Nem könnyű átvergődni a minimális látási körülmények között a teljesen ismeretlen terepen, de tulajdonképpen ez a valódi tűzoltók feladata is, csak valós vészhelyzetben. A túlélőt, ebben az esetben egy 14 kg-os baba „alakítja”. A már kijutott résztvevők az irányítóközpontból monitoron figyelhetik a többieket. A felfokozott izgalmi állapot, az adrenalin és a közös élmény hozza össze a kollégákat.
A nagyobb kihívás érdekében a résztvevők versenyezhetnek egymás között, hogy ki tudja gyorsabban teljesíteni a pályát, a legjobb „tűzoltó” tanoncokat oklevéllel díjazhatjuk. 10 fő részére a program kb. 2,5-3 órán át tart, kettesével indulnak a résztvevők a labirintusba, melyből kb. 15 perc alatt jutnak ki.

Részletek:

A programhoz javasolt öltözet: kényelmes, sportos viselet, tornacipő (gumitalpú), emellett érdemes törölközővel, és váltóruhával is készülni.
Mindenki védőfelszereléssel vág neki az élménynek, amelynek a teljes súlya 12 kg.
A program megkezdése előtt kötelező a szonda megfújása, és egy nyilatkozat kitöltése, mivel alkoholos állapotban tilos részt venni az eseményen.
A program nem igényel erős fizikai állapotot, hiszen pont az a lényeg, hogy bárki bármikor kerülhet hasonló vészhelyzetbe, ahol fel kell találnia magát, fizikai felkészültség nélkül

Kiegészítés:
Nagyobb létszám esetén kiegészítő programokra van lehetőség, azok részleteiről kollégánknál érdeklődhetsz. Igény esetén cateringet is biztosítunk.
A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére