Kategóriák

60 oldalas VIP bőrkötéses születésnapi újság a Nagy Napról

szuletesnapi-ujsag-60.jpg
szuletesnapi-ujsag-60.jpg
szuletesnapi-ujsag-61.jpg
szuletesnapi-ujsag-62.jpg
borkoteses-ujsag1.jpg
Cikkszám: ujsag60b
49 990 Ft
39 362 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 49 990 Ft / 1 db

Termékismertető

A VIP bőrkötéses születésnapi újság 60 oldalas, ellentétben az eddig megszokott 12 és 16 oldaltól. A születésnapi újság a összefoglalja azokat az eseményeket, melyek az ünnepelt születésnapján a Nagy Napon történtek. Eredeti újságokat, folyóiratokat használunk forrásként, ezekről fotókópiát készítünk.A 60 oldalas bőrkötéses újság ára tartalmaz egy gólyahírt is (csecsemőkori fotó és köszöntő) ami a Nagy Napon hírt ad a születésről.
A fotózás után az anyag grafikusunkhoz kerül, aki A3-as méretben újságot készít a kópiákból.
A születésnapi újság még személyesebbé tehető, ha küld nekünk egy csecsemőkori képet a megajándékozottról! Grafikusunk a címlapok egyikébe illeszt egy köszöntőt, gólyahír kíséretében úgy, hogy teljesen illeszkedjen a környezethez!
A megrendelő e-mail megérkezésétől számítva egy hét alatt készül el a születésnapi újság!
A kész anyagot, amely olyan, mint egy régi újság, egy 80 grammos, offset papírra nyomtatjuk, melynek színe és jellege majdnem megegyezik az eredetivel.

Mérete: 1 oldal (A3)29,7x42 cm.

Az újság végül egy igényes bőrkötésbe kerül, így egy különleges és egyedi ajándékkal kedveskedhet születésnapra, évfordulóra, esküvőre.

A borító színe választható: bordó, barna, fekete, fehér, kék és zöld.

Míg a máshol fellelhető kópiákból készített születésnapi újságok az eredetiektől eltérően 1 oldalasak és külön álló lapokból állnak, nálunk minden lap mindkét oldalán találhatók cikkek, ezzel is tükrözve az régi újság eredetiségét.
A leginkább fellelhető újságok a következők a Nagy Napon: Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó (természetesen ezek bizonyos időszakok folyóiratai).
Ezekből az újságokból válogat fotósunk, az anyag 2 újság híreit biztosan tartalmazza majd.

A figyelembe vett szempontok:
- a gyűjteményben ne legyenek cikk ismétlődések
- jó minőségű oldalak fotózása
- hírértékben gazdag oldalak
- lehetőség szerint az oldalakat úgy állítjuk össze, hogy a nagy nap eseményein kívül gazdaság, sport, divat és műsor is szerepeljen benne.

Ajándékba adjuk az egyedi hírt! Grafikusaink beleszerkesztenek egy cikket az ünnepeltről!

A vezető hír természetesen az ünnepelted születésnapja (küldj csecsemőkori képet és néhány infót a születéséről. Súly, cm, szülők neve, születési hely, stb.
A hírt megszerkesztjük és a képével együtt egy jól látható helyen elhelyezzük.
Előfordul, hogy nincsen csecsemőkori kép, ilyenkor régi gólyás grafikákat használunk csőrében a pólyás babával.

Vicces és egyedi ajándék lesz ez által :-) 

Általában ezekből az országos napilapokból tudjuk elkészíteni a Születésnapi Újságot( nem mindegyikből, csak éppen az aktuálisból, ami abban az időszakban egyáltalán megjelent vagy lefűzésre került)
Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó.

Lehetőségünk van színes lapokat is betenni az újságba.
Hölgyeknek kérhető Nők Lapja, melyek a  60-as évektől színesben igen csak ikonikus autó őrülteknek autó motor sport színesben, mehet pár vicces oldal az igazi Ludas Matyiból.
Kérem jelezze melyik tetszene az ünnepeltnek :-)

Lehetőség van egyedi megfejtéssel rejtvényt kérni az újság egy belső oldalára, hogy legyen még egy meglepetés az ajándékban. A megfejtést 36 karakterig határozhatod meg. Ezt a megjegyzés rovatban tudod megadni.

Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:

Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.
A tárolás sem olyan kiméletes. Vannak olyan példányok, melyek háborúkat, forradalmat, rendszerváltást, költözést, beázást vészeltek át és néhol ennek a nyomai fellelhetők.
Itt bemutatunk pár hibát ami ronthat az esztétékiai hatáson, de egy régies újságnál ez nem a másolat létrehozásának számlájára írható, de nem tudunk ilyen sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta olvashatatlanságon javítani.
A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen.Milyen gyorsan készül el a VIP Születésnapi újság?

A megrendelő e-mailed elküldése után 3 munkanap múlva már kész is van az anyag.

Rendelni az oldal alján található űrlappal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan.

Kérdésem van a termékről!
Milyen színű bőrkötést szeretne?
i

Milyen alkalomra készül?
KÉPFELTÖLTÉS ( Az újságba csak 1 képet és a hozzá tartozó szöveget tudjuk elhelyezni, több kép és szöveg elhelyezésére nincs lehetőség! )
Ünnepelt születési dátuma
Születési Név
Születési hely
Egyedi cikk szöveg
Írd be az ünnepelt nevét és nyugodtan írj még hozzá bármilyen infót ami megvan a születésről, helyszínről, szülőkről vagy akár a születési súlyáról :-) Ha más szöveget szeretnél bele, nyugodtan írd át és azt helyezzük el az újságban.
Megjegyzés
Ha bármilyen egyéb kérése van, itt megadhatja.
Egyedi keresztrejtvényt kérek
i

Egyedi megfejtéssel kérhet rejtvényt az újságba, 38 karakterig.

Kérek az újság mellé egy külön címoldalt kinyomtatva, felakasztható képkeretbe behelyezve
i

A kész újság címlapját, a gólyahírrel együtt, az újságtól külön, bekeretezve is átadjuk!

Kérek hozzá egyedi horoszkópot
i

Az ünnepelt születési adatai alapján készült egyedi horoszkóp.

megrendelem

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!