Kategóriák

12 oldalas születésnapi újság a Nagy Napról akár 1 munkanap alatt

szuletesnapi-ujsag6.jpg
ujsag2.jpg
szuletesnapi-ujsag4.jpg
szuletesnapi-ujsag10.jpg
szuletesnapi-ujsag6.jpg
Cikkszám: ujsag12
12 490 Ft
9 835 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 12 490 Ft / 1 db

Termékismertető

Mindig is kíváncsi voltál arra, hogy a születésnapodon mik történtek a világban, ugye?

Valószínűleg az ismerősöd is így van ezzel, akinek a szülinapjára keresed a tökéletes ajándékot.
Képzeld el, hogy az ünnepeltnek átadsz egy olyan újságot, ami a születése napján történt dolgokat tartalmazza, és benne egy cikkel ami az ő születéséről szól. A főoldali hír, mellette pedig az aznapi legérdekesebb cikkek újság hatású papírra nyomva.
Ha igazán személyes ajándékot szeretnél adni, akkor ajándékozz egy egyedi, az ünnepelt születésnapján megjelent Születésnapi újságot! Mi elkészítjük neked!

Hogyan készül, és mit tartalmaz a születésnapi újság?

Az újság eredeti, teljes kiterjedésű lapjait digitalizáljuk, fotósunk, grafikusunk újsággá szerkeszti az anyagot (hogy a különböző kiadványokban megjelent lapok egységes kinézettel jelenjenek meg).

Az aznapi újságokból válogatnak fotósaink, hogy a lehetőségek szerint változatosan állítsák össze a Születésnapi újságot.

A figyelembe vett szempontok:
- a gyűjteményben ne legyenek cikk ismétlődések
- jó minőségű oldalak fotózása
- hírértékben gazdag oldalak

A Meglepkék által készített újságok A3-as méretűek, dupla oldalasak, hogy a legjobb újsághatást elérjük. Nyomtatni is kissé sárgás lehetőségekhez mérten vékony papírra nyomtatjuk.

Ajándékba adjuk az egyedi hírt! Grafikusaink beleszerkesztenek egy cikket az ünnepeltről!

A vezető hír természetesen az ünnepelted születésnapja (küldj csecsemőkori képet és néhány infót a születéséről. Súly, cm, szülők neve, születési hely, stb.
A hírt megszerkesztjük és a képével együtt egy jól látható helyen elhelyezzük.
Előfordul, hogy nincsen csecsemőkori kép, ilyenkor régi gólyás grafikákat használunk csőrében a pólyás babával.
Vicces és egyedi ajándék lesz ez által :-) 

A Születésnapi albumokat csak országos lapokból tudjuk elkészíteni.
Többségében ezekből az újságokból fogunk válogatni: Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó.
Hangsúlyozottan ezek a leggyakoribbak, de minden évben kifutnak illetve bejönnek új napilapok, tehát az átadandó Születésnapi albumot általában 2 fajta újságból fotózzuk össze.
Előfordul, hogy a megjelölt napon egyáltalán nem vagy csak kevés lap jelent meg. Befolyásoló tényező ilyenkor háború, forradalom vagy csak egy szimpla vasárnap vagy hétfő, ugyan is voltak időszakok mikor sem újság sem Tv adás nem volt bizonyos napokon.
Tehát ha ilyen előfordul akkor amit lehet az napról fotózzuk, de az album lapjainak kiegészítésére a másnapi hírújságokból fotózzuk a kiegészítést.
Maximum kétféle különböző újságból tudjuk összeállítani a születésnapi újságot.
Amennyiben nincs semmi újság aznapról egyeztetünk a megrendelővel, hogy szeretné e a másnapi újságokat.

Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:

Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.
A tárolás sem olyan kiméletes. Vannak olyan példányok, melyek háborúkat, forradalmat, rendszerváltást, költözést, beázást vészeltek át és néhol ennek a nyomai fellelhetők.
Itt bemutatunk pár hibát ami ronthat az esztétékiai hatáson, de egy régies újságnál ez nem a másolat létrehozásának számlájára írható, den tudunk ilyen sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta olvashatatlanságon javítani. A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen.

Nem tudjuk javítani a híreket sem! Ez furcsán hangozhat, de előfordulnak olyan reklamációk, hogy nagyon rossz és szomorú hírek vannak az újságokban. Ez sajnos így van egy háború vagy forradalom után kevés a jó hír. Régebben nem voltam könnyed bulvár vagy celeb hírek.

Milyen gyorsan készül el a Születésnapi újság?
A megrendelő e-mailed elküldése után 1-3 munkanap múlva már kész is van az anyag. 

Ha szorít az idő és már hétvégén itt a szülinap akár nagyon gyorsan is. :-) S.O.S. megrendelésre is van lehetőséged, ilyen esetben 1 munkanapon belűl elkészítjük az ajándékot.
Rendelni az oldal alján található űrlappal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan.
Nézd meg az alábbi videón, hogy hogy néz ki egy elkészült kiadvány!

Kérdésem van a termékről!
Hány oldalas újságot szeretne?
Az alap ár a 12 oldalas újságra vonatkozik
Szeretne hozzá bőrkötést?
Hány saját fényképet és szöveget szeretne az újságba?
KÉPFELTÖLTÉS ( 1 kép és szöveg páros árát tartalmazza az alap ár. )
Ünnepelt születési dátuma
Születési Név
Születési hely
Egyedi cikk szöveg
Írd be az ünnepelt nevét és nyugodtan írj még hozzá bármilyen infót ami megvan a születésről, helyszínről, szülőkről vagy akár a születési súlyáról :-) Ha más szöveget szeretnél bele, nyugodtan írd át és azt helyezzük el az újságban.
Egyedi keresztrejtvényt kérek
megrendelem

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére