Kategóriák

Meglepkék utalvány érvényesítése

Gratulálunk az élmény utalványához, egy nagy élmény vár önre!
Az ajándékutalványon szerepel egy kód, DVD lemezes utalványokon a lemez tetején, kombinált utalványok esetén ahol több variáció közül választhatsz a kód szintén a lemezen van, az Eutalványokon pedig a jobb alsó sarokban.
Az utalvány érvényesítése után kapott válasz e-mailben találja majd a foglalási részleteket.
Le fog járni az utalványom, fel tudom utána is használni?
Az ajándékokon azért szerepel lejárati dátum, mert addig érvényesek. A lejárt utalványokat partnereink nem fogadhatják el, ne próbálja meg náluk felhasználni. Mindenképpen a lejárati időn belül használja fel ajándékát. Erre több hónap áll rendelkezésére, ne várja meg az utolsó pillanatot!
Partner bejelentkezés
( Az ön által megadott időpontról kollégáink visszaigazolást küldenek, amennyiben a kért napon nem oldható meg a program, ajánlanak lehetséges időpontokat. Azért szükséges meghatároznia egy napot, hogy a kollégák, ha van lehetőségük, az önnek leginkább megfelelő napra szervezzék a programot. )
cpt
Ha a kapott ajándék mellé amit most beváltasz szeretnél nyerni egy Ferrari vezetést, lövészetet vagy repülést érdemes feliratkozni Hírlevelünkre, mert minden hónapban a feliratkozók között sorsolunk és a nyertest a FB oldalunkon postoljuk.
Klikkeld be! Érdemes :-)

Gratulálunk!

Ha ezt elolvasod, akkor már csak pár gyors lépésre vagy attól, hogy részt vehess életed nyereményén!

 

Az utalvány érvényesítésének módja:

 

1. lépés

Jó helyen jársz, a fenti űrlapot töltsd ki!

  • Utalvány kódja a "KÓD:" után található, általában 2 betű és 5 szám. Pl.: AF44213
  • A kód beírásánál ügyelj rá, hogy ne hagyj benne szóközöket.
  • A kis és nagybetűk nem számítanak.
  • Az EE-vel kezdődő sorszám nem a kód része.

Ha telefonoddal lecsippantod a QR kódot akkor az kitölti helyetted az utalvány kódja mezőt!

 

2. lépés

Az érvényesítésnél megadott e-mail címedre visszaigazoljuk beváltásodat, és elküldjük partnerünk elérhetőségeit, akivel egyeztetni, pontosítani tudod a neked leginkább megfelelő időpontot az élményedre.

A visszaigazoló e-mailünket kérünk nyomtasd ki, és vidd magaddal az utalvánnyal együtt a programra, sajnos enélkül nem vehetsz részt a programon.

 

Fontos tudnivalók:

 

Az érvényesített utalványok lejárati határideje automatikusan 2 hónappal kitolódik, így összesen 10+2 azaz 12 hónapig érvényesek a vásárlástól számítva. A +2 hónap ajándék, csak a lejárat előtt érvényesített utalványokra érvényes, és a +2 hónap lejárta után az utalványok már nem használhatóak fel!

Az utalványok a felhasználási határidő után lejárnak, így már nem tudod felhasználni őket.

Partnereink munkanapokon 9 óra és 17 óra között várják hívásodat, kérünk légy türelmes, ha éppen nem elérhetőek az csakis a folyamatos élmény szerzés miatt lehet, amint lesz idejük visszahívnak téged.

Facebook
Az oldal tetejére