Kategóriák

Vicces céges ajándék ötletek

A vicces céges ajándék nagy előnye, hogy nem csak meglepetést okoz, de teszi ezt a humort sem nélkülözve. Saját tapasztalatból talán pontosan tudod, hogy a leginkább emlékezetes meglepetések éppen azok, amelyek azonnal mosolyt csalnak az arcra. Ezt akkor sem kell nélkülözni, ha céges ajándékozásról van szó, hiszen ma már többféle lehetőség közül válogathatunk, amelyek ráadásul rendkívül egyediek is.

Természetesen nagyon fontos, hogy a vicces céges ajándék ne lépjen túl egy határt, hanem megmaradjon a jó ízlés keretein belül, és beleférjen az üzleti jellegű ajándékozás szabta határokba. S hogy milyen meglepetéssel érdemes készülni a csapatnak, amely nap mint nap a vállalkozás sikerén tevékenykedik? Melyek azok az ajándékok, amelyek humorosak, és az üzleti partnereket is minden további nélkül meglepheted velük? Tarts velünk, néhány izgalmas lehetőségről olvashatsz cikkünkben!

Vicces céges ajándék személyre szólóan

Nem csak rendkívül jó áron juthatsz hozzá az egyedi Oscar-díj szoborhoz, de teljesen a megajándékozott személyére is szabható az azon elhelyezett felirat. Ilyen módon különleges meglepetéssel készülhetsz, amellyel garantáltan betalálsz majd. A sablonos ajándékok ideje lejárt, hiszen egy üveg bort, vagy ajándékcsomagot bármikor meg lehet venni, de az Oscar szoborral különlegességet ajándékozhatsz. A vicces céges ajándék alkalomra, vagy akár az együttműködés megköszönésére is kiválóan alkalmas.

Playstation/Xbox mozivászonnyi méretekben

Csapatépítő jelleggel is remek választásnak bizonyul a játék, méghozzá különleges helyszínen. Az óriási vászon és a dolby hangzás még a megszokott játékokat is páratlan élményként adja vissza. A program során két órán keresztül hódolhat a megajándékozott barátaival az önfeledt játéknak. Nem csak konzolfüggőknek ajánlott a program, hanem mindazoknak, akik kicsit kiszakadnának a valóságból, és a virtuális helyszíneken bújnának szuperhősök bőrébe.

Héliumos lufi szett céges rendezvényekre

Nem csak otthonra, de céges keretek közé is ajánlott a héliumos lufi szett, amelynek köszönhetően bármikor, szinte pillanatok alatt feldíszíthető a rendezvény helyszíne. Legyen szó karácsonyi ünnepségről, születésnapról, vagy egy üzleti siker megünnepléséről, a megfelelő helyszín és a dekoráció sokat dobhat a hangulaton. Céges ajándék átadása mellé is hasznos lehet, ha rendelkezésre áll az elengedhetetlen party kellék.

Autóverseny szimulátor izgalmas pályákkal

A többféle vicces céges ajándék között előkelőhelyet foglalnak el azok a lehetőségek, melyek egyszerre többek számára nyújtanak élményt, s így akár csapatépítő jelleggel is választhatóak. Az autóverseny szimulátor program során 10 db szimulátor várja a konzolfüggőket, akik online is versenyezhetnek egymással. A több száz féle pálya és a rengeteg jármű között mindenki megtalálhatja azt, amely a leginkább elnyeri tetszését. A kétórás program során étkezésre és italfogyasztásra is lehetőség nyílik. A születésnapra, legénybúcsúra is ajánlott ajándék valósághű vezetési élményt nyújt.

S ha mindez nem lett volna elég, készíttethetsz egyedi utcanév táblát, 12 oldalas, személyre szóló újságot teljesen egyedire tervezve, vagy gravírozott aranylabda ajándék mellett is leteheted a voksot. A vicces céges ajándék kínálatában megtalálható meglepetések egyéb alkalmakra is remek választásnak bizonyulnak, hiszen személyre szabhatóságuknak és egyediségüknek köszönhetően bárki számára örömet okoznak, méghozzá más élményajándékoknál jelentősen kedvezőbb áron.

Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!