Kategóriák

Vicces és egyedi ajándékok

Ha meglepetésről van szó, akkor a különlegesség mellett a humor is lényeges irányelv lehet, éppen ezért örvendenek kiemelt népszerűségnek a vicces ajándékok. Nemtől és korosztálytól függetlenül remek választásnak bizonyulnak azok a programok és szolgáltatások, melyek azonnal mosolyt csalnak a megajándékozottak arcára. 

 

Srácok és férfiak számára is remek döntés az autóverseny szimulátor, de a mozivásznon viszontlátott Playstation játékok is tökéletes kikapcsolódást, és felejthetetlen élményeket kínál. A hölgyek fantáziája minden bizonnyal beindul majd az erotikus kézbesítés kapcsán, amikor a csokornyakkendős, kidolgozott testű fiatalember adja át az ajándékba szánt csokrot. A pikáns meglepetésen túl lehetőség van a vicces ajándékok között egyedi közlekedési lámpát, vagy gravírozott Oscar szobrot is ajándékozni. 

 

Amennyiben autóra esik a választás ajándék gyanánt, úgy elérhető áron igényelhető a humoros csomagolás is. A születésnapi party elengedhetetlen részét képező lufik otthon használható hélium palackkal szerezhetőek be, így nem kell a sok-sok lufi hazacipelésével bajlódni, hiszen a helyszínen fújhatóak fel azok. A vicces ajándékok korosztálytól függetlenül minden alkalomra megállják a helyüket.

9 990 Ft -tól 7 866 Ft + Áfa
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!