Kategóriák

Személyre szóló Novella

novella4.jpg
novella4.jpg
novella237.jpg
novella3.jpg
novella2.jpg
Cikkszám: novella1
29 990 Ft
23 614 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 29 990 Ft / 1 db

Termékismertető

Egyedi novella, főszerepben: akit szeretünk!

Egy igazán különleges és szívhez szóló meglepetés szeretteidnek, egy teljesen személye köré varázsolt novella!

Neked nincs más dolgod, mint elmesélni egy-egy olyan történetet, ami a megajándékozandó ismerősöddel, rokonoddal, szerelmeddel kapcsolatos.
De van az a lehetőség is, hogy valóra váltod a megajándékozni kívánt legvadabb fantáziáit, és egy olyan sztorit kérsz, ami bárcsak megtörténne…
Profi novellaírónk pedig az illető jellemére, érdeklődésére, hobbijára jellemző információk alapján írja meg a művet, aminek főszereplője az ünnepelt lesz!
Nincsenek sablonok, amelybe csak a neveket helyettesítjük be, minden írás egyedileg készül!

Novellaírónk számos stílusban jártas – mind mesei/népmesei megközelítéssel, mind fantasy, sci-fi, noir, naturalista stílusban képes alkotni a kívánságoknak megfelelően, de ha egy szaftosabb, erotikus novellával lepnéd meg párodat, azt is vállalja!

Az egyedi novella remek ajándék családi ünnepekre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulókra, gyermek születésének megünneplésére, Valentin napra, nőnapra, anyák napjára, tehát bármilyen alkalomra, amikor picit többet szeretnél adni a szokásosnál és átlagosnál..
Az egyedi novella nem csak egy embernek szólhat, akár egy egész családnak, közösségnek is. Ha szeretnéd, hogy több szereplő is legyen a történetben, akik közel állnak az ünnepelthez, vagy ünnepeltekhez, annak sincs akadálya.
Szó szerint csak a fantázia szabhat határt. A meglepetés nem marad el!

A novellaírás megrendelése után írónk telefonon vagy emailben felveszi veled a kapcsolatot, hogy megtudja, ki lesz az, akinek személye köré varázsolja a szavakat, milyen stílusban készüljön a mű, milyen jeleneteket, életeseményeket tartalmazzon, egyszóval mindent, amiből egy izgalmas, eredeti és igazán személyre szabott írást készíthet! Ezen telefonbeszélgetés során kapsz tájékoztatást arról is, hogy mikorra várható a mű elkészülése is – mivel nem tömegtermék, hanem „kézműves” módszerrel készül, ez akár több nap is lehet!

Az egyedi novella terjedelmileg 1000 – 1500 szó közé tehető. Az elkészült művet pergamenen, pergamenes mappában adjuk át

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!

Kérdésem van a termékről!

VéleményekEddigi értékelések: 1

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Berta Enikő
2016-01-31 13:48
Lovas fotok
minden tetszik
sziasztok minden tetszik nekem.
Facebook
Az oldal tetejére

Nincs kedved kitölteni az egész űrlapot?

Kérj visszahívást és mi megcsináljuk helyetted!