Kategóriák

Vonatvezetés

vonatvezetes2.jpg
vonatvezetes1.jpg
vonatvezetes3.jpg
vonatvezetes4.jpg
vonatvezetes2.jpg
megrendelem

Termékismertető

Vonatvezetés Lillafüred csodálatos környezetében

Miskolc mellett festői környezetben van lehetőség teljesíteni egy gyerekkori álmot. Sokan akartak masiniszták, mozdonyvezetők lenni.
Biztos nálatok is van a családban, ismerősök között akinek ez volt mindig a vágya és nagyon örülne egy ilyen ajándéknak.

Most ezt is ki lehet pipálni a Bakancslistáról.Az Élményajándék csomag tartalmaz egy családi utazást a kisvasúton, bejárva egy csodálatos vidéket, elzötyögve a Kastélyszálló és a vízesés mellett.
Az erdei vasutazás  utána az ünnepelt és kis családja átszáll egy MK-48-as Európában egyedülállónak számító hibrid mozdonyra és átveszi az irányítást egy kisebb szakaszon.

A képzett és rutinos mozdonyvezető tart egy gyors ismertetőt, képzést, oktatást, fejtágítást és már indulhat is a vonat.

Azért nincs lehetőség, hogy egy teljes kört menjen az Újdonsült masiniszta, mert a pálya több része is áthalad forgalom részét képező autós útvonalakon, melyeknél jelzőlámpa irányít és a felelőség hatalmas, de igérjük hogy ez a vezetés is elég lesz és az ünnepelt nagy vigyorral elégedetten fog leszállni és hálás lesz az ajándékért.

A vezetésnek nem feltétele, hogy valaki elmúljon 18 éves vagy rendelkezzen vezetői jogosítvánnyal, egyszerűen csak vágynia kell rá, hogy Ő irányítson egy mozdonyt.

A vonatvezetést hogy adhatod ajándékba?

1. Megrendeled a weboldalon keresztül az utalványt, amit elküldünk neked, vagy letöltöd és már adhatod is át.
2. Most lesz a születésnap és az Ünnepeltet már el is akarjátok vinni a Vonatvezetésre. Semmi gond, egyeztessünk egy időpontot. Rendeld meg itt a Meglepkék weboldalán és kollégák már keresnek is a vonatvezetés időpontja és részletei miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Cikkszám: vonat-vezetes
95 000 Ft
74 803 Ft + Áfa
Egység: 1 dbBruttó egységár: 95 000 Ft / 1 db
Kérdésem van a termékről!

Vásárold meg elektronikus utalvány (E-utalvány) formájában a programot, és töltsd le azonnal akár hétvégén is!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények
Facebook
Az oldal tetejére